Autómosó pisztoly 2 db akkumulátorral- 120 liter/óra sebességgel, 5 méter hosszú csővel és 24Bar üzemi nyomással (THM)

31.990 Ft

A termék megvásárolható: Bankkártyával

Már csak 19 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 19 készleten SKU: 1918-1

Leírás

Vezeték nélküli szabadság és tökéletes tisztítási élmény várja Önt ezzel az akkumulátoros mosópisztollyal! Engedje, hogy elbűvölje az egyszerű használat és a hatékony munkavégzés. Ezzel a készülékkel a kültéri feladatok kezelése gyerekjáték lesz, és a hagyományos kerti tömlőt örökre elfelejtheti.

Főbb jellemzők:

  1. Vezeték nélküli kivitel: Ennek az akkumulátoros mosópisztolynak köszönhetően búcsút inthet a kábeleknek és a hosszú tömlőknek. A Li-Ion újratölthető akkumulátorral működve kényelmesen végezheti a kültéri munkákat bárhol a kertben vagy az udvaron.
  2. Beállítható nyomás: A magas és alacsony kettős nyomású beállítások vezérlő rendszere biztosítja a futási idő és a víznyomás optimális egyensúlyát. Így hosszabb ideig élvezheti a hatékony tisztítást és öntözést.
  3. Többfunkciós fúvóka: A 3 különböző permetezési mintával ellátott fúvóka lehetővé teszi az elektromos tisztítás és az öntözés egyszerű váltását. Tisztítsa meg hatékonyan a kerti bútorokat, padlókat vagy éppen öntözze a virágokat, a kertet!
  4. Gyorscsatlakozó: Az univerzális 1/4″-os gyorscsatlakozó lehetővé teszi a különböző fúvókahosszabbítók könnyű csatlakoztatását. Így könnyen alkalmazkodhat az aktuális feladathoz.
  5. Nagy kapacitású akkumulátor: A 48VF nagy kapacitású lítium akkumulátor biztosítja a hosszú működési időt kültéri használat során. Csak töltsön fel, és már készen is áll az akcióra!
  6. Rugalmasság és kényelem: Nincs szükség kerti tömlőre! Egyszerűen helyezze a mosópisztolyt friss vízzel teli vödörbe, palackba, patakból vagy medencéből, és már indulhat is a munka.

Szakadjon ki a mindennapokból, és élvezze a kerti teendők könnyedségét és szabadságát ezzel az akkumulátoros mosópisztollyal. Engedje, hogy a hatékony és egyszerű működés megkönnyítse az életét, és élvezze a tisztaság érzését az udvaron és a kertben. A könnyen hordozható készlet tartalmaz mindent, amire szüksége lehet. Ne habozzon! Vásárolja meg most, és tegye még kellemesebbé a kerti munkákat!

Price History