8 részes spicc gyűrű készlet (BBHR)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 29 db van raktáron!
Készlet: 29 készleten SKU: 00118

Leírás

8 részes univerzális spicc gyűrű készlet

Ugye mindenkivel előfordult már, hogy sorra dobáljuk el a szerelékeket, és nem tudjuk, hogy miért szakad el folyton a damil. Pedig egyszerű. A spiccgyűrűnkben található porcelán megsérült, elrepedt, kitörött belőle egy darab, vagy esetleg teljesen kiesett belőle a porcelán. Ilyenkor a damil az érdes, esetenként éles felületen csúszva, sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, így pillanatok alatt elhasználódik, sérül, majd elszakad. Ilyenkor  le kell cserélnünk a spicc gyűrűt a boton. A legrosszabb esetet, amikor véletlenül odaütjük a spiccet a kőhöz, stéghez, vagy bármi egyébhez, aminek hatására kiesik a komplett porcelán a gyűrűből. Na ilyenkor az adott bottal be is fejezhetjük a horgászatot.

Hacsak eszünkbe nem jut, hogy nem is olyan régen, beszereztünk egy univerzális spicc gyűrű készletet, ami ott lapul a dobozunk mélyén, pontosan az ilyen esetekre.
A spicc gyűrű cseréjét mi magunk is pillanatok alatt elvégezhetjük, mindössze pillanatragasztó, egy öngyújtó és egy spicc gyűrű kell hozzá. A boton levő (sérült/cserés) spicc gyűrű szárát óvatosan melegítsük meg az öngyújtó lángjával. Ilyenkor az eredetileg használt ragasztóanyag felpuhul. Ekkor a gyűrűt egy határozott mozdulattal – akár egy fogóval, akár valamit a gyűrűbe akasztva – húzzuk le a bot végéről. Ezután távolítsuk el bot végén maradt ragasztót, majd vékonyan kenjük be pillanatragasztóval. Ezt követően helyezzük rá az új spiccet, majd hagyjuk állni néhány percet, amíg megköt a ragasztó.
És a horgászbotunk máris használatra kész…

Főbb jellemzők:

  • “Kötelező tartozék” – Mindig legyen a dobozban, mert soha nem lehet tudni, mikor lesz rá szükség
  •  A készlet 8 különböző méretű spiccet tartalmaz, szinte bármilyen botra való van a készletben
Price History