Kristály sókő és lánghatású esszenciális olaj diffúzor – 250 ml USB tápellátású csendes cool mist párásító relaxációhoz KP-023 (THM)

9.590 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

tartósan kedvező ár
Már csak 16 db van raktáron!
Készlet: 16 készleten SKU: KP-023

Leírás

Változtassa meg otthona hangulatát ezzel az innovatív lánghatású LED illó és só diffúzorral, amely egyesíti az aromaterápia és a hangulatos világítás előnyeit. Ez a készülék nem csupán egy diffúzor, hanem egy elegáns és multifunkcionális kiegészítő, amely minden szobát különlegessé varázsol.

Tökéletes kombináció a relaxációhoz és hangulatos világításhoz

Az illóolajok terjedése mellett a diffúzor gyönyörű, 7 színű lánghatással rendelkezik, amely a LED világításon keresztül imitálja a lángok mozgását. Ez a különleges fényhatás relaxáló és megnyugtató légkört teremt, ideális a pihenéshez vagy a meditációhoz. A színes lángokkal való szórakoztató és látványos fényhatás hozzájárul a helyiség hangulatának fokozásához, és még az éjszakai órákban is egyedi atmoszférát biztosít.

Funkcionalitás és könnyű használat

Ez a diffúzor egyaránt funkcionalitásával és designjával lenyűgöz. A készülék 250 milliliteres kapacitású, amely elegendő víz- és illóolaj-tartalmat biztosít ahhoz, hogy hosszabb időn keresztül élvezhesse a frissítő ködöt és a kellemes illatokat. Az aromaterápia során alkalmazott illóolajok segítenek a stressz csökkentésében, a relaxáció elősegítésében, és javítják a közérzetet.

A termék közvetlen USB töltéssel működik, ami lehetővé teszi a könnyű csatlakoztatást számítógépekhez, USB töltőkhöz vagy más USB-portokhoz. Ez a funkció biztosítja, hogy a diffúzort egyszerűen használhassa bármely helyiségben, ahol szüksége van egy kis extra kényelemre.

Biztonság és energiatakarékosság

A diffúzor BPA mentes műanyagból készült, amely garantálja a biztonságos használatot, mivel nem tartalmaz káros vegyi anyagokat. Az automatikus kikapcsolás funkció hozzájárul a készülék biztonságos működéséhez, automatikusan leállítva a diffúzort, ha a vízszint alacsony, így elkerülve a túlmelegedést és a potenciális problémákat.

A készülék elliptikus henger alakú, modern formatervezése miatt elegáns kiegészítője bármilyen belső térnek. A gyertya típusú fényforrás a lánghatással együtt meleg és hangulatos fényt biztosít, amely kellemes atmoszférát teremt a szobában.

Termékadatok:

  • Szín: Fehér – Diszkrét és elegáns megjelenés, amely minden belső térhez illik, (minta aktuális raktárkészlet szerint).
  • Illat: Aromaterápia – Frissítő illatok a relaxáció és a közérzet javítása érdekében.
  • Felhasználás: Otthon – Ideális hálószobákba, nappalikba és bármilyen beltéri helyiségbe.
  • Anyag: Műanyag – Könnyű, tartós és biztonságos anyag.
  • Különleges Funkció: 6 színű láng – Színes LED világítás, amely a lángok hatását imitálja.
  • Áramforrás: Közvetlen USB töltés – Egyszerű csatlakoztathatóság USB portokhoz.
  • Kapacitás: 250 milliliter – Hosszú ideig tartó működés és illóolaj eloszlatás.
  • Termék Méretei: 19,1 cm (H) x 8,1 cm (Sz) x 12,3 cm (M) – Kompakt, de hatékony formatervezés.
  • Anyagtípus: BPA mentes – Biztonságos és egészséges használat.
  • Fényforrás típusa: láng – hangulatos és meleg fényhatás.
  • Watt: 10 Watt – Energiatakarékos működés.
  • Alak: Elliptikus henger – Modern és esztétikus dizájn.
  • Automatikus kikapcsolás: Igen – Biztonsági funkció az alacsony vízszint esetén.

Ez a lánghatású LED illó és só diffúzor nemcsak praktikus és hatékony, hanem egy elegáns dekorációs elem is, amely bármilyen térben varázslatos hangulatot teremt. Élvezze a nyugalmat, a frissítő aromákat és a kellemes fényt ezzel az innovatív készülékkel!

Price History