Instant smile – fogsor javító készlet vészhelyzet esetére – ideiglenes fogpótlás készítő (BBM)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 36 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 36 készleten SKU: 1651

Leírás

Fedezd fel ezt a fantasztikus ideiglenes fogszettet, amely segít elfedni és pótolni a letört, elszíneződött vagy hiányzó fogakat. Legyen szó a végleges fogsor várakozásáról vagy egyszerűen csak esztétikai javításról, ez a termék kiváló választás.

Ez az ideiglenes fogszett könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így rendkívül kényelmes viseletet nyújt. Nem kell aggódnod a bonyolult folyamatok miatt, egyszerűen használd a mellékelt útmutatót, és hamarosan újra mosolyoghatsz önbizalommal.

A csomagban 30 db szilikon foghelyettesítőt találsz, különböző színekben, így könnyedén megtalálhatod a megfelelőt a saját fogszínedhez. Ez lehetővé teszi, hogy természetesnek tűnjenek a fogaid, és senki sem fogja észrevenni, hogy ideiglenes megoldást használsz.

Az ideiglenes fogszett használata rendkívül egyszerű. Válaszd ki, melyik fogat szeretnéd helyettesíteni, majd vágd ki a megfelelő méretre. A mellékelt “kis gyöngyöket” áztasd forró vízbe, majd miután feloldódtak, helyezd rájuk a foghelyettesítőre. Ezután egyszerűen helyezd a fogad helyére, és már készen is vagy!

Előnyök:

  • Elfedi és pótolja a letört, elszíneződött vagy hiányzó fogakat
  • Könnyen felhelyezhető és eltávolítható
  • Kényelmes viselet és könnyű tisztíthatóság
  • 30 db szilikon foghelyettesítő különböző színekben
  • Természetes megjelenést biztosít

Ne várj tovább a tökéletes mosolyért! Szerezd be ezt az ideiglenes fogszettet, és nyújtsd vissza önbizalmadat és mosolyodat. Legyen szó egy különleges alkalomról, eseményről vagy egyszerűen csak mindennapi használatról, ez a termék segítségedre lesz a tökéletes mosoly elérésében.

Videó a termékről:

Price History