ZP-655 6 részes rozsdamentes acél késkészlet kerámiabevonattal és zöldséghámozóval (BBA)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

tartósan kedvező ár
Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 170026

Leírás

A ZP-655 6 részes rozsdamentes acél késkészlet kerámiabevonattal és zöldséghámozóval  tökéletes választás minden konyhai feladathoz, hiszen a legfontosabb eszközöket tartalmazza a gyors és hatékony munkavégzéshez. A rozsdamentes acél kések erősek és tartósak, a kerámiabevonat pedig biztosítja, hogy a pengék mindig élesek maradjanak és könnyedén tisztíthatók legyenek. A készletben egy praktikus pizzavágó is található, amely megkönnyíti a pizza szeletelését, tökéletesítve ezzel a készletet minden háztartás számára.

A készlet tartalma:

  1. Séf kés (20 cm): Az univerzális séfkés kiválóan alkalmas húsok, zöldségek és gyümölcsök aprítására, szeletelésére és darabolására, így alapvető konyhai eszköz.
  2. Univerzális kés (15 cm): Sokoldalú eszköz kisebb ételek szeleteléséhez és darabolásához, ideális mindennapi konyhai feladatokhoz.
  3. Kenyérvágó kés (20 cm): A fogazott penge tökéletes a kenyér és péksütemények szeletelésére anélkül, hogy összenyomná a tésztát, ideális ropogós héjú kenyerekhez.
  4. Gyümölcs- és zöldséghámozó kés (9 cm): Kis méretű kés a gyümölcsök és zöldségek hámozására, tökéletes a precíziós munkákhoz.
  5. Speciális kés (13 cm): Közepes méretű kés, amelyek speciális vágási feladatokra alkalmasak, például húsok, halak vagy zöldségek feldolgozására.
  6. Pizza vágó: A készlet praktikus pizzavágót is tartalmaz, amely gyors és pontos szeletelést biztosít pizzák és más hasonló ételek számára.

További jellemzők:

  • Kerámiabevonat: A kések pengéje speciális kerámiabevonattal rendelkezik, amely minimalizálja az étel leragadását, így gyorsabban és könnyebben végezhet a vágással. A bevonat emellett növeli a pengék tartósságát és élettartamát.
  • Ergonomikus nyél: A kések ergonomikus kialakítású nyele kényelmes fogást biztosít, amely megkönnyíti a hosszan tartó használatot anélkül, hogy megterhelné a kezet.
  • Rozsdamentes acél: A kiváló minőségű rozsdamentes acél penge hosszú élettartamot garantál, és ellenáll a korróziónak, így a kések megőrzik élességüket még a mindennapi használat mellett is.
  • Gyümölcs- és zöldséghámozó: A készlet egy praktikus hámozóval is kiegészül, amely könnyedén megbirkózik a zöldségek és gyümölcsök héjával, gyorsítva és egyszerűsítve az előkészítési folyamatokat.

Ez a 6 részes késkészlet minden alapvető konyhai eszközt biztosít, amire szüksége lehet az ételek gyors és precíz előkészítéséhez. A ZP-655 készlet ideális választás mindazoknak, akik megbízható, tartós és könnyen használható késekre vágynak, legyen szó mindennapi főzésről vagy speciális feladatokról.

Ajánlott felhasználás:

  • Konyhai feladatok: Ideális választás minden konyhai feladathoz, a húsok szeletelésétől kezdve a zöldségek és gyümölcsök aprításáig és hámozásáig.
  • Ajándék: Tökéletes ajándék bármelyik gasztronómia iránt érdeklődő számára, legyen szó születésnapról, esküvőről vagy házavatóról.

Karbantartás és tisztítás:

  • Mosogatógépben mosható: A kések mosogatógépben is moshatók, de a hosszabb élettartam érdekében javasolt kézzel mosni.
  • Tárolás: Mindig használjon késvédő tokot vagy késtartót a pengék védelme érdekében.

Ez a 6 részes késkészlet minden fontos eszközt biztosít, amire szükség lehet a konyhában. A ZP-655 készlet kiváló választás azok számára, akik szeretnék megkönnyíteni és felgyorsítani a főzési folyamatokat, mindennapi és különleges alkalmakra egyaránt.

Price History