Fokhagymanyomó ergonomikus műanyag nyéllel (BBKM)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 7 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 7 készleten SKU: 12760120-1

Leírás

A bemutatott fokhagymanyomó kötelező darab minden konyhában. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, emellett speciális műanyag fogantyúja is van, ami jelentősen megkönnyíti a fokhagyma zúzását. A fokhagymanyomó segítségével megtarthatja a fokhagyma egyedi ízét és rendkívüli vitamingazdagságát.

A fokhagymanyomó egy kis méretű, kompakt termék, amivel gyorsan és egyszerűen összenyomhatod a fokhagymát. A kézi fokhagymaprés más apró zöldségek, valamint bizonyos fűszerek összetörésére is használható. Mostantól nem kell attól tartanod, hogy fokhagyma szaga rajta marad a kezeden.

A kézi fokhagymaprés használata rendkívül egyszerű. Segítségével gyorsan és hatékonyan összetörheti a fokhagymát, egyúttal összegyűjtheti a kapott pépet. Ez a készülék figyelemre méltó pontossággal és precizitással készült, ráadásul nem igényel nagy erőkifejtést a fokhagyma zúzásakor.

A kínált fokhagymanyomó egy egyszerű és egyben hasznos eszköz, amely nagyon könnyen tisztítható. Mosogatógépben is gond nélkül mosható. A fokhagymanyomó fontos előnye, hogy nem szívja magába a szagokat, ugyanakkor ellenáll a rozsdának és nem deformálódik.

A termék jellemzői:

  • anyaga: rozsdamentes acél + műanyag
  • méretek: 7 x 10,5 x 5cm
  • súlya: 0,094 kg

A design minimálisan változhat.

Videó a termékről:

Price History