Bolyhos menyét – guruló, mozgó labda – lenyűgöző és szórakoztató játék macskáknak és kutyáknak (BBJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 09289

Leírás

A Bolyhos Menyét egy lenyűgöző és szórakoztató játék macskáknak és kutyáknak, amely garantáltan órákon át szórakozást nyújt kedvence számára. Ez a játék egy puha és bolyhos menyétet ábrázol, amely gurul és mozog a lakás vagy kert területén, felkeltve a háziállatok érdeklődését és vadászösztönét. A menyét bolyhos kialakítása és a mozgás kombinációja biztosítja, hogy a háziállat aktív maradjon és élvezze a játékot.

Jellemzők:

 1. Interaktív Játék: A guruló és mozgó menyét felkelti a macska vagy kutya figyelmét, és izgalmas vadászjátékot indít el.
 2. Bolyhos és Biztonságos Anyag: A menyét puha és bolyhos anyagból készült, ami biztonságos és kényelmes a háziállatok számára, hogy játszhassanak vele.
 3. Változatos Mozgás: A menyét különböző irányokba gurul és mozog véletlenszerűen, így mindig izgalmas marad a játék.
 4. Mentális és Fizikai Stimuláció: A játék segíti a háziállatokat a mentális és fizikai stimulációban, ami fontos a jó közérzet és az egészséges viselkedés szempontjából.
 5. Könnyen Használható: Egyszerűen csak engedje szabadon a menyétet, és figyelje meg, ahogy a háziállatok élvezik a vadászjátékot.

Használati Útmutató:

 1. Helyezze a menyétet egy sík és sima felületre, például a padlóra vagy a kertbe.
 2. Engedje szabadon a menyétet, és figyelje meg, ahogy a háziállatok érdeklődnek és vadásznak rá.
 3. Hagyja, hogy a háziállatok szabadon játszhassanak a menyéttel, és élvezhessék a játékot.

Termékinformáció:

 • Termék mérete: 5 x 3,5 x 4,5 cm
 • Súly: 1,36 kg
 • Működés: 1 db AA elem szükséges (nem tartozék)
 • Szín: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre!

Figyelmeztetés: Ne hagyja felügyelet nélkül a háziállatokat a játékkal, különösen ha hajlamosak a rágásra vagy a játékok szétszedésére.

A Bolyhos Menyét – Guruló, Mozgó Labda Macska Kutya Játék egy fantasztikus módja annak, hogy kielégítse háziállata vadászösztönét és biztosítsa számukra az aktív szórakozást. Ez a játék nemcsak szórakoztató és interaktív szórakozást nyújt, hanem segít is a háziállatok fizikai és mentális egészségének megőrzésében. Legyen szó beltéri vagy kültéri játékról, ez a menyét garantáltan örömet fog okozni mind a háziállatnak, mind pedig Önnek.

Videó a termékről:

Price History