15 darabos professzionális függőleges bója horgászúszó szett (BBHR)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 97846

Leírás

A  15 darabos professzionális függőleges bója horgászúszó szett a legmagasabb szintű minőséget és teljesítményt nyújtja minden horgász számára, aki komolyan veszi a függőleges bójahorgászatot. Ez a készlet nem csupán egy egyszerű gyűjtemény, hanem egy teljes felszerelés, amely garantálja a sikeres és hatékony horgászatot mindenféle vízi környezetben.

A  függőleges bója úszók mindegyike gondosan tervezett és precízen kivitelezett, hogy optimális teljesítményt nyújtson a vízi horgászathoz. Készült kiváló minőségű, könnyű és tartós anyagokból, amelyek ellenállnak a víznek és a kopásnak. Emellett az úszók nagyon érzékenyek a halak harapására, így még a legfinomabb jeleket is észlelik, lehetővé téve a gyors és pontos reakciót.

A készletben található úszók különböző méretekben és súlyokban érhetők el, hogy alkalmazkodhassanak a vízi körülményekhez és a halak viselkedéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a segítségével hatékonyan horgássz mindenféle mélységben és áramlásban.

A  szett könnyen hordozható és tárolható. A praktikus tárolódobozban elfér a horgásztáskádban vagy hátizsákodban, így mindig kéznél lesz, amikor csak szükséged van rá. Legyen szó gyors horgászatról a part mentén vagy hosszabb kirándulásról a mélyebb vizekhez, a segítségével biztosítva lesz, hogy minden alkalommal sikeresen fogj halakat és élvezd a horgászat élményét.

Termékinformáció:

  • Anyaga: Műanyag
  • Mennyiség: 15 db
  • Méret: 8 cm, 10 cm, 15 cm

Ne hagyj ki egyetlen fogást sem a  15 darabos professzionális függőleges bója horgászúszó szettel! Tedd magabiztossá és sikeressé a horgászatodat ezzel a kiváló minőségű és sokoldalú felszereléssel, amely minden horgász álma.

Price History