Golyókkal ellátott 3 különböző méretű wobbler csalihal szett (BBJH)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 97856

Leírás

A horgászat az izgalom és a kalandok világa, ahol minden pillanatban újabb lehetőségek rejlenek a víz alatt. Az új 3 darabos Wobbler Csalihal Szett egy forradalmi felszerelés, amely segít feltárni a víz mélyén lapuló titkokat és növeli a sikeres fogások esélyét.

Ez a csalihal szett három különböző méretű wobblerből áll, melyek mindegyike kifinomult kialakítású és magával ragadó mozgással bír. A változatos méretek lehetővé teszik, hogy alkalmazkodj a különböző horgászhelyekhez és a halak aktuális táplálékpreferenciáihoz. Legyen szó apróbb tavakról vagy mélyebb folyókról, ezek a wobblerek hatékonyan vonzzák a ragadozó halak figyelmét, és garantálják a sikeres fogásokat.

A wobblerek élethű kialakításának és mozgásának köszönhetően úgy viselkednek a vízben, mint az igazi zsákmányhalak, így még a legóvatosabb ragadozók is becsaphatók velük. A víz alatti világban valóban figyelemre méltóak ezek a csalihalak, és nincs is annál izgalmasabb, mint látni, amint a halak rájuk csapnak.

Az új 3 darabos Wobbler Csalihal Szett kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiát alkalmazza a maximális tartósság és hatékonyság érdekében. Ez a felszerelés egy igazi kincs minden horgász számára, aki készen áll az izgalmas kalandokra és a sikeres fogásokra.

Termékinformáció:

  • Anyag: Műanyag
  • Méret
  • -80 mm 10,8 g
  • -80 mm 6,6 g
  • -70 mm 5,5 g
  • Szín: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre

Ne hagyj ki többé egyetlen horgászati lehetőséget sem! Szerezd be most az új 3 darabos Wobbler Csalihal Szettet, és készülj fel a víz alatti kalandokra, ahol a sikeres fogások garantáltak!

Price History