Átlátszó szilikonból készült biztonsági sarok védő gyermekek számára – 1 db (BBI-7910-1)

490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 96 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 96 készleten SKU: 97812

Leírás

Kisbabája biztonságáért – átlátszó szilikon sarokvédő

Amikor a kis csoda beköltözik az életébe, fontos gondoskodni az otthon biztonságáról. A növekvő felfedezési késztetés mellett megjelenhetnek olyan veszélyforrások is, mint a bútorok élesei. Azonban egy egyszerű megoldással, az átlátszó szilikon sarokvédővel, könnyedén gondoskodhat a biztonságról, miközben megőrzi otthona esztétikai vonzerejét.

Főbb előnyök:

  1. Biztonság első: A szilikon sarokvédők tervezése kifejezetten arra összpontosít, hogy megakadályozzák a kisbabák és kisgyermekek sérüléseit, akik a felfedezés izgalmas időszakában gyakran beüthetik a fejüket a bútorok sarkaiban.
  2. Észrevehetetlen design: Az átlátszó szín és a diszkrét kialakítás miatt szinte észrevehetetlenek, így nem rontják le a bútorok megjelenését és a lakás esztétikáját. Tökéletes harmóniában élnek a környezettel.
  3. Univerzális méret: A 4 x 4 cm-es méretüknek köszönhetően szinte minden asztalra és bútorra alkalmazhatók. Rugalmas szilikon anyaguknak köszönhetően könnyen illeszkednek bármilyen formájú sarkokhoz.
  4. Egyszerű telepítés: A csomag egy darab szilikon sarokvédőt tartalmaz, és az egyszerű telepítéshez nem szükségesek speciális eszközök. Csak ragassza fel a megfelelő helyre, és máris megvan a védelem.
  5. Tartós anyag: A minőségi szilikon anyag biztosítja a sarokvédők hosszú élettartamát, és könnyen tisztítható, így mindig fenntarthatja a tisztaságot és a higiéniát. Idővel sem veszít színéből és rugalmasságából.

Az átlátszó szilikon sarokvédő nem csak egy praktikus biztonsági eszköz, hanem egyúttal esztétikus kiegészítője is otthonának. Ezzel a kis befektetéssel hosszú távú nyugalmat szerezhet, és minden feltételt megteremthet kisgyermekének a biztonságos felfedezéshez. Ne hagyja, hogy egyetlen éles sarok is kockára tegye kisbabája biztonságát – válassza a megelőzést és nyugodjon meg, hogy minden feltétel biztosítva van a boldog és felfedezéssel teli mindennapokhoz.

Illusztrációs videók:

Price History