Szállítási idő 1-7 munkanap!

Xiaomi-Xiaoda víztakarékos indukciós csap – szenzoros – érintésmentes

-23%

Xiaomi-Xiaoda víztakarékos indukciós csap – szenzoros – érintésmentes

4.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00831

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Infravörös indukciós szenzorok – A mindennapi életben, a kéz-szennyeződés és az esetleges baktérium ráhordás pl. zöldség-, gyümölcsmosás közben vagy mosogatás esetén nehéz megelőzni. A Xiaoda infravörös szenzorokat használ, így nem szükséges megnyitnod és elzárnod a csapot manuálisan, így megelőzhető a keresztfertőzés és a tisztaság is sokat javulhat.

Azonnali használat – Ha az induktív tárgy belép az alsó szenzor hatókörébe, a csap kinyílik és a víz elkezd folyni a csapból.
Ha az objektív elhagyja a területet, a víz elzáródik. Két fajta érzékelővel rendelkezik, és igen gyorsan, 0.25 másodperc alatt megnyitja a vízáramot.

Kettős üzemmód:

Folyamatos mód – Használd az oldalsó szenzort a folyamatos vízáramért. Húzd el a tenyeredet 5 cm-es belül az oldalszó szenzor előtt, és elindul a folyamatos vízáram, amely 3 perc után automatikusan elzáródik. Az azonnali leállításhoz csak húz el ég egyszer a szenzor előtt a tenyeredet. Edények megtöltésénél és mosogatásnál jól alkalmazható üzemmód.

Instant mód – Használd az alsó szenzort az instant mód eléréséhez. Helyezd a tenyeredet az alsó szenzorhoz 10 cm-nél közelebb, ez engedélyezi a csak kinyitását. Amikor elhúzod a kezedet, a vízfolyás megáll. Amikor folyamatosan érzékel a szenzor, 20 másodperc múlva akkor is megáll a vízfolyás. Ez tökéletesen elegendő a mindennapi tisztaság eléréséhez.

Légbefecskendezéses technológia – A légbefecskendezéses technológiát (perlátor) a vízsugár mennyiségének növelésére használják, így az gyengédebb lesz, miközben megtartja az erősségét, és a kárba veszett víz mennyiségét jelentősen csökkenti. A Xiaoda Induction Water Saver Tap eléri a 0.07 L/s értéket, amely az I. Víztakarékossági Osztályba sorolja. Ez nem csak energiát takarít meg és védi a környezetet, de a vízszámlát is csökkentheti.

Egyszerű felszerelés – Az eredeti csaptelepre felszerelhető, és az ehhez szükséges szerszám is megtalálható a csomagban. Nincsenek bonyolult lépések, könnyedén felszerelheted a csapra te magad is.

Kis méret, kiváló design – Egy féltenyérnyi méret, nem foglal sok helyet. Egyszerű, de átgondolt dizájn, amely egyszerűen illeszkedik a különféle stílusú dekorációkhoz.

Egyszerű feltöltés – Használj egy microUSB kábelt a Xiaoda indukciós csap feltöltéséhez, amely kb. 3 órát vesz igénybe, és kb. 6 hónap használati időt biztosít (használatfüggő). Egy visszajelző jelzi, ha szükségessé válik a töltés.

Túlfolyás elleni védelem – Az automatikus csapelzáró szelep zárva marad akkumulátor lemerülés esetén, megelőzve ezzel a kontroll nélküli vízkifolyást és az esetlegesen keletkező károkat.

Műszaki adatok: 

  • Modell: HD-ZNJSQ-02
  • Verzió: Global
  • Teljesítmény-felvétel: ≤0.2mW
  • Érzékelés: Oldalsó szenzor: 0-5 cm – Alsó szenzor: 0-10 cm
  • Kioldás: 0.25 másodperc
  • Víznyomás: 0.05-0.8MPa
  • Vízállósági osztály: IPX6
  • Akkumulátor: 550 mAh lítium-Ion
  • Töltés: MicroUSB csatlakozón keresztül (USB töltő és kábel nem tartozék)
  • Üzemidő: Kb. 6 hónap (használatfüggő)
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: