Vízsugaras szivárvány tripla pályás vízi csúszda 475 x 202 cm (BB-23944)

18.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 23944

Leírás

A Vízsugaras Szivárvány Dupla Pályás Vízi Csúszda egy lenyűgöző és szórakoztató vízi játék, amely garantáltan felvidítja a nyári napokat és órákat tölt az egész család számára. Ez a hatalmas csúszda három pályával rendelkezik, így akár három személy is versenyezhet egymással, hogy meghódítsa a vízi utat. A vízsugarak és a szivárványos színek varázslatos élményt nyújtanak, míg a hosszú, 475  cm-es csúszdapálya gyors és izgalmas csúszást biztosít.

Jellemzők:

 1. Tripla Pályás Kialakítás: A csúszda három pályával rendelkezik, így akár három személy is egyszerre élvezheti a csúszás izgalmát és versenyezhet egymással.
 2. Vízsugaras Élmény: Az integrált vízsugarak rendkívüli élményt nyújtanak, ahogy végigcsúsztatnak a csúszdapályán, hűsítve és felvidítva az egész testet a forró nyári napokon.
 3. Szivárványos Színek: A csúszda színes és élénk szivárványos mintával rendelkezik, amely még vonzóbbá és szórakoztatóbbá teszi a játékot.
 4. 400 x 65 cm-es Méret: A hosszú és tágas csúszdapálya (475 x 202 cm) gyors és sima csúszást biztosít, így az egész család élvezheti a szórakozást és az izgalmakat.
 5. Kiváló Minőségű Anyagok: A csúszda strapabíró PVC-ből készült, amely ellenáll a víznek és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosítva.

Használati útmutató:

 1. Helyezze el a csúszdát egy sík és sima felületre a kertben vagy udvaron.
 2. Csatlakoztassa a csúszdát egy kerti tömlőhöz, hogy biztosítsa a folyamatos vízellátást.
 3. Állítsa be a pályát és készüljön fel a szórakozásra és a csúszásra!

Termékinformáció:

 • Anyaga: PVC
 • egyéb elemek: ABS + PP + PE
 • maximális teherbírás: 150 kg
 • 1 dia mérete: 400 x 65 cm
 • teljes mérete: 475 x 202 cm
 • súlya: 2,153 kg
 • csomag súlya: 2.320 kg

Csomag tartalma:

Figyelmeztetés: Győződjön meg róla, hogy a csúszda használata során mindig felügyeli a gyerekeket, és használat előtt olvassa el és kövesse az összes biztonsági utasítást.

A Vízsugaras Szivárvány Dupla Pályás Vízi Csúszda (475 x 202 cm) tökéletes választás minden nyári kerti szórakozáshoz és családi összejövetelhez. Ez a lenyűgöző vízi játék nemcsak felhőtlen szórakozást kínál az egész családnak, hanem hűsítő és vidám élményt nyújt a forró nyári napokon. Készüljön fel az izgalomra és a kacagásra, ahogy a család és a barátok együtt élvezik a csúszást és a vízi kalandokat ezen a fantasztikus dupla pályás csúszdán.

Price History