Vidám állatos motivációs matricák gyerekeknek – 500 darabos készlet (BB-22947)

2.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 9214874

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Felnőttként jól tudjuk, hogy a motiváció nagyon fontos az életben. A fejlődés motiválásának leghatékonyabb módja a megbecsülés és a jutalmazás. Ha egy gyerek jobban érzi magát, jobban is viselkedik. Senkit sem kell meggyőzni arról, hogy a megbecsülés egyik legjobb módja, ha jutalmazzuk a gyerekeket. A motivációs matricák itt tökéletesen működnek. A gyermekek számára készült motivációs matricák készlete inspirálja és erősíti a pozitív viselkedést.

500 MATRICA – egy 500 színes motivációs matricából álló készlet színes és aranyos matricák gyűjteménye, amelyek kiváló pedagógiai eszközt jelentenek . A szalagon 500 gyönyörű matrica található, amelyek különféle érzelmeket fejeznek ki – 6 különböző mosolygó állat és 2 meglepett arcú . A matricák nagyon könnyen lehúzhatók a szalagról, a jó minőségű ragasztónak köszönhetően pedig könnyen felragaszthatók különféle felületekre.

TUDOMÁNYOS EREDMÉNYEK – motivációs matricák használata óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára a házi feladat elvégzéséért, a gyakorlatok helyes elvégzéséért és a tanári instrukciókért, növeli önbizalmukat . Arra is ösztönzi őket, hogy pozitívan viszonyuljanak a tanuláshoz, és motiválja őket, hogy nagyobb erőfeszítéseket tegyenek a feladatok elvégzésében. Felragaszthatod őket gyermeked füzetébe vagy a ruhájára.

VISELKEDÉSI MEGERŐSÍTÉS – a matricák a pozitív viselkedések megerősítésére is használhatók, mint például a szabályok betartása, kedveskedés másokkal vagy házimunkák elvégzése. A jó viselkedés jutalmazásával a gyerekek megtanulják, hogy milyen fontosak a pozitív cselekedetek , így kialakul a felelősségérzet és az empátia.

KÉPESSÉGFEJLESZTÉS – legyen szó hangszertanulásról, sportolásról vagy művészi készségek fejlesztéséről. A motivációs matricák a haladás és az eredmények vizuális megjelenítésére használhatók . Motiválhatják a gyerekeket a kitartásra, új célokat tűzhetnek ki és ünnepelhetik az elért eredményeiket.

MŰSZAKI ADATOK – minták száma a tekercsen: 8; matricák száma: 500; tekercs mérete: 6 x 2,6 cm; matrica mérete: 2,5 cm; súlya: 45 g; súlya csomagban: 50 g.

Price History