Vezeték nélküli strand pumpa matracokhoz, beépített akkumulátorral – 3 különböző fúvókával – 5000 mAh (BB-20790)

12.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 9921

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A készlet három különböző fúvókát tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a pumpa univerzálisan alkalmazható. Tökéletes matracok, labdák, medencék és felfújható játékok felfújására. A matracot még a strandon is felfújhatja, ahol nincs hozzáférése az elektromos hálózathoz. A pumpába épített akkumulátor 5000 mAh kapacitású. Az akkumulátor töltöttségi állapotát 4 LED jelzi a szivattyú elején. Az akkumulátor töltése USB Type-C kábellel történik. A szivattyú segítségével gyorsan felfújhatja a felfújható tartozékokat, és szükség esetén leeresztheti azokat, csak tegye a hegyet a megfelelő helyre. A szivattyú kicsi és könnyű, így könnyen elrejthető hátizsákba vagy táskába.
Az univerzálisan használható akkumulátoros pumpa egy olyan eszköz, amelyet jó magunkkal vinni kempingezéskor vagy strandoláskor. Nem foglal sok helyet, így használaton kívül könnyen tárolható táskában vagy hátizsákban. A szivattyúnak akár 3 különböző hegye van (átmérője 0,6/1,1/1,7 cm), ennek köszönhetően sokféle felfújható kiegészítő felfújható vele, mint például matracok, labdák, pontonok, felfújható játékok, úszómedencék. A matracpumpa nagyon masszív kivitelezésű, aminek köszönhetően hosszú évekig problémamentesen fog szolgálni. USB Type-C kábelen keresztül tölthető.

Előnyei:

  • könnyű
  • egyszerre pumpál és ereszt le az akkumulátor %-a
  • 2 LED világít – 50% akkumulátor
  • 3 LED világít – 75% akkumulátor
  • 4 LED világít – 100%-os akkumulátor (teljes töltés)
  • 2 funkció
  • hegyzár
  • vezeték nélküli

Műszaki adatok: – szín: fekete; anyaga: ABS; töltőfeszültség 5V; akkumulátor kapacitása 5000 mAh; töltési idő: 4 óra; munkaidő: 30 perc; légáramlás: méretek: 13 x 9,2 x 7,5 cm; súlya: 362 g; súlya a csomagolásban: 411 g.

Price History