Védőérintkezős fehér színű 6-os elosztó kapcsolóval – 1.5m Kábelhosszal (GL- 20230)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 111400

Leírás

Az innovatív Védőérintkezős Fehér Színű 6-os Elosztó Kapcsolóval tökéletes megoldás minden otthonban vagy irodában, ahol több eszközt szeretne csatlakoztatni egyetlen konnektorhoz. Ez a megbízható és biztonságos elosztó lehetővé teszi az eszközök hatékony és kényelmes használatát, miközben védi azokat az elektromos túlterheléstől és rövidzárlattól.

Jellemzők:

 1. Védőérintkezős Kialakítás: A védőérintkezős rendszer maximális biztonságot nyújt a felhasználónak, megakadályozva a készülékek túlmelegedését és a villamos árammal való érintkezést.
 2. 6-os Kialakítás: Hat kimenettel rendelkezik, így több eszközt is egyszerre csatlakoztathat, minimalizálva a konnektorok túlzsúfoltságát és az eszközök közötti kábelrengeteget.
 3. Be/Ki Kapcsoló: Beépített be/kikapcsoló gombbal rendelkezik, így könnyen ki- és bekapcsolhatja az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen érintéssel.
 4. 1.5m Kábelhossz: Megfelelő hosszúságú 1.5 méteres kábellel rendelkezik, ami lehetővé teszi a rugalmas elhelyezést és a könnyű hozzáférést a konnektorhoz.
 5. Fehér Színű Kialakítás: Stílusos és egyszerű fehér színben készült, amely illeszkedik bármely enteriőrhöz és megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

Használati útmutató:

 1. Csatlakoztassa az elosztót egy szabad konnektorhoz.
 2. Csatlakoztassa az eszközöket a kimenetekhez.
 3. Engedélyezze vagy tiltsa le az eszközöket a be/kikapcsoló gomb segítségével.
 4. Használja az eszközöket kényelmesen és biztonságosan.

Termékinformáció:

 • 90°-os dugó
 • Csatlakozó típusa: CEE 7/7 dugó
 • Aljzatok típusa: 6 db védőérintkezős CEE 7/4 aljzat
 • Max. áramerősség 10 / 16 A
 • Névleges feszültség: 250 V AC, 50 Hz
 • Vezeték típus: H05VV-F 3 x 1,5 mm²
 • Vezeték hossz: 1,5 m
 • Színe: fehér

Figyelmeztetés: Ne használja vizes vagy nedves környezetben. Ne húzza ki az elosztót a kábelnél fogva.

A Védőérintkezős Fehér Színű 6-os Elosztó Kapcsolóval egy praktikus és biztonságos megoldás, amely lehetővé teszi a különböző eszközök egyidejű csatlakoztatását, minimalizálva a kábelrengeteget és megvédi azokat a túlterheléstől és rövidzárlattól. Legyen szó otthoni vagy irodai környezetről, ez az elosztó nélkülözhetetlen eszköz minden modern háztartásban.

Price History