Univerzális méretű tépőzáras, ergonomikus kialakítású testtartásjavító pánt (BBV)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Készlet: 4 készleten SKU: 179563

Leírás

Fedezze fel a kényelmes és hatékony testtartásjavítást ezzel az univerzális méretű tépőzáras testtartásjavító pánttal! Ez az ergonomikus kialakítású pánt segít helyreállítani és fenntartani a helyes testtartást, csökkentve a hát- és nyaki fájdalmakat, valamint javítva az általános közérzetet.

Főbb Jellemzők:

 • Univerzális méret: A testtartásjavító pánt univerzális mérettel rendelkezik, amely könnyedén állítható a tépőzáras kialakításnak köszönhetően, így minden testalkathoz és mérethez illeszkedik.
 • Tépőzáras rögzítés: A tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a pánt gyors és egyszerű fel- és levételét, valamint az egyéni igényekhez való pontos igazítást.
 • Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmes viseletet és a helyes testtartás támogatását anélkül, hogy korlátozná a mozgást.
 • Diszkrét és kényelmes: A pánt diszkréten viselhető ruha alatt vagy felett, így bármilyen alkalomra alkalmas, legyen szó munkáról, sportról vagy mindennapi tevékenységekről.
 • Légáteresztő anyag: Kiváló minőségű, légáteresztő anyagból készült, amely kényelmes viseletet biztosít egész nap, minimalizálva az izzadást és a bőrirritációt.
 • Javítja a testtartást: Hatékonyan segít korrigálni a helytelen testtartást, csökkenti a hát- és nyakfájdalmakat, valamint javítja az általános közérzetet és magabiztosságot.
 • Könnyen hordozható: Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti, így mindig kéznél lehet, amikor szüksége van rá.

Termékinformáció:

 • Méret:5 x 16 x 25,5 cm
 • Anyag: textil
 • Hosszúság: 25.5 cm
 • Szín: fekete

Az univerzális méretű tépőzáras testtartásjavító pánt a mindennapi testtartás javításának tökéletes eszköze. Az állítható tépőzáras rögzítés révén könnyedén illeszkedik minden testalkathoz, biztosítva a kényelmes és pontos illeszkedést. Az ergonomikus kialakítás nemcsak a helyes testtartást támogatja, hanem a kényelmet is szem előtt tartja, így akár hosszú órákon át is viselhető.

A diszkrét és kényelmes kialakítás lehetővé teszi, hogy a pántot ruha alatt vagy felett viselje, így tökéletesen alkalmas munkához, sportoláshoz vagy mindennapi tevékenységekhez. A légáteresztő anyag biztosítja, hogy viselése közben kényelmesen érezze magát, anélkül, hogy aggódnia kellene az izzadás vagy a bőrirritáció miatt.

Ez a testtartásjavító pánt hatékonyan segít korrigálni a helytelen testtartást, csökkenteni a hát- és nyakfájdalmakat, valamint javítani az általános közérzetet. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti, így mindig kéznél lehet, amikor szüksége van rá.

Válassza az univerzális méretű tépőzáras testtartásjavító pántot, és tegye meg az első lépést az egészségesebb és kényelmesebb életmód felé!

Price History