Univerzális damilos fűkasza vágófej – 10,5 cm (BB-1896)

2.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 345544

Leírás

Ha van otthon egy fűkasza, akkor ezt a terméket nem szabad kihagynod – bemutatjuk az univerzális damilos fűkasza vágófejet. Ez a kis csoda egy olyan eszköz, amellyel helyettesítheted az elkopott fűkasza fejet, és olyan egyszerű használni, hogy bárki könnyedén boldogul vele.

Gyors és Egyszerű Felhelyezés: A vágófej felhelyezése egy pillanat műve, nem igényel különleges szaktudást vagy eszközöket. Egyszerűen csavard fel, és máris készen áll a használatra. Nincs szükség drága szervizre vagy szakemberre, egyszerűen intézd el magad!

Sokoldalú Használat: Ez a vágófej egy igazi sokoldalúsági zseni. Bármilyen típusú fűkaszához illesztheted, így nem kell aggódnod a kompatibilitás miatt. Legyen szó gazos területek rendbetételéről vagy egy kisebb kert gondozásáról, ez a vágófej minden helyzethez ideális.

Tartós És Ellenálló: A vágófej szilárdan van elkészítve, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak. Tartóssága garantálja, hogy hosszú időn keresztül használhatod anélkül, hogy bármilyen probléma adódna vele.

Specifikációk:

  • Rögzítés: 10 mm átmérőjű balmenetes csavar – Kompatibilis legtöbb fűkasza típussal.
  • Méretek (szélesség / magasság): 10,5 x 7,5 cm – Kompakt és könnyen kezelhető méret.
  • Súly: 200 g – Nem terheli meg a fűkasza használóját.

Ne hagyd ki ezt az esélyt arra, hogy a fűkasza használata egyszerűbbé és hatékonyabbá váljon! Az univerzális damilos fűkasza vágófej egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a fűnyírást és gondozást, így több időt szánsz majd a kerted élvezetére. Vásárold meg most, és légy készen a következő kerti munkára!

Price History