Umbro 3,35m-es állítható méretű gyors ugrálókötél – minden edző és sportoló számára (BBED)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Készlet: 4 készleten SKU: 26960

Leírás

Az Umbro Fitness 3,35 méteres gyors ugrálókötés egy kiváló minőségű eszköz azoknak, akik szeretnék fokozni az állóképességüket, gyorsaságukat és koordinációjukat. Ez a professzionális ugrálókötés tervezése során kiemelt figyelmet kapott a funkcionalitásra, a tartósságra és a kényelemre, így ideális választás minden edző és sportoló számára.

A 3,35 méteres hosszúság lehetővé teszi a szabad mozgást és a kényelmes edzést minden felhasználó számára, legyen szó kezdőkről vagy haladókról. A megfelelő hosszúságú kötél lehetővé teszi a gördülékeny és hatékony ugrások végrehajtását anélkül, hogy zavaró lenne vagy megakadályozná a mozgást.

Az Umbro Fitness gyors ugrálókötés tartós és strapabíró anyagokból készült, ami garantálja hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A könnyű, mégis ellenálló anyagok lehetővé teszik a gyakori és intenzív használatot anélkül, hogy a kötél károsodna vagy deformálódna.

Az ergonomikus fogás és a kényelmes markolat biztosítja a stabil és biztonságos fogást, így megakadályozva a kényelmetlenséget és a kéz fáradását hosszabb edzések során. A tapadó felület segítségével biztosan tarthatja a kötelet, még az intenzív ugrások közben is.

Az ugrálókötés rendkívül sokoldalú eszköz, amely széles körű edzési lehetőségeket kínál. Nemcsak a kardioedzés és az állóképesség fejlesztése terén alkalmazható, hanem a koordináció és az egyensúly javítása érdekében is. A gyors ugrálókötés hatékonyan fokozza a kalóriaégetést, növeli az állóképességet és javítja az általános testtudatosságot.

Az Umbro Fitness 3,35 méteres gyors ugrálókötés ideális választás mindenki számára, aki szeretné élvezni a kardioedzés és az állóképesség növelésének előnyeit. Fedezze fel az ugrálókötés által kínált lehetőségeket és élvezze a fitnesz világának izgalmas és hatékony edzéseit ezzel a kiváló minőségű eszközzel!

Termékinformáció:

  • Anyaga: Erős PVC
  • Hossza: 3,35m
  • Ergonomikus kialakítás
Price History