Szállítási idő 1-7 munkanap!

Ultrahangos vakond + kártevőriasztó napelemmel

Ultrahangos vakond + kártevőriasztó napelemmel

5.590 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

Cikkszám: 00615

Leírás

Amennyiben kertes házban laksz, számodra is elengedhetetlen kellék ez a napelemmel felszerelt ultrahangos kártevő riasztó. Miután beüzemeled, garantáltan elkerülik kertedet a hívatlan vendégek!

Kimondottan kellemetlen érzés, amikor a frissen vetett füvet, vagy a gondosan ápolt konyhakertedet felforgatja egy vakond vagy egy földikutya. Számos biológiai és vegyszeres védekezés ismert ellenük, de azok vagy nem elég hatékonyak vagy károsak a környezetre. Ezekkel ellentétben az ultrahangos kártevő riasztónk védik a környezetet, a kertedet és karbantartást sem igényel. Az eszköz napelemmel van felszerelve, így nem kell sem vezetékkel bajlódnod, sem az akkumulátorok töltésével.

Mindössze annyi dolgod van, hogy leszúrod a földbe, nem több. Ezután a riasztó végzi a dolgát, méghozzá a 400-1000 Hz frekvenciatartományban kibocsájtott ultrahanggal. A föld alatt élő kártevők számára ez a hangtartomány a legzavaróbb, így messziről elkerülik majd a védett területet.

A riasztó 30 másodpercenként ad ki hangjelzést és a nap 24 órájában működik. A legjobb eredményt nedves, agyagos talajon érheted el. A száraz, homokos talaj tompíthatja a hangterjedését, így lecsökkentheti a hatótávolságát. A csomagban két riasztót találsz, amelyek egyenként 300 m2-es területen képesek kifejteni a hatásukat, azonban, ha az utóbb említett homokos talaj található a kertedben, mindkét eszközt érdemes használnod. A kívánt eredmény eléréséhez 4-5 nap szükséges. Fontos tudnod, hogy ezek a hangok az emberre, növényekre, háziállatokra egyáltalán nem veszélyesek! Ha neked is fontos kerted épsége, virágaid szépsége, akkor tartsd távol a kártevőket napelemes riasztónkkal!

Méretek:

  • Szélesség/hosszúság: 10 cm x 29 cm
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: