Szállítási idő 1-7 munkanap!

Ujjvédővel ellátott papírvágó gép A4-es méretig

Ujjvédővel ellátott papírvágó gép A4-es méretig

4.890 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00177

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ez a tökéletesen kifejlesztett, és minden igényt kielégítő papírvágó gép az irodai munkádban, valamint a szabadidős tevékenységeid során egyaránt hű társad lesz. Legyen szó papírról, fotókról, vagy akár üdvözlőkártyákról, sok minden vágható vele, ráadásul tökéletes, és egyedi méretűre.

A szerkezet hasznos, dokumentumok, promóciós, vagy nyomtatott anyagok feldolgozására. Papírvágónk különféle formátumokban használható egészen az a A3-as méretig. Egyszerre akár 12 papírlapot képes kezelni, maximális tömege pedig mindössze 80 gramm. A vágáshoz 45 ° és 90 ° közötti szögméretek állnak rendelkezésre. Kisebb formátumok esetén elegendő a papírt a csúsztatható vonalzóra fektetni, nagyobb formátumok esetén pedig érdemes a kiegészítő skálát használni, melyet az eszköz alján találhatsz meg.

A papírvágó pontos, és nagyon éles pengével lett felszerelve, amelyet egy ujjvédő alá szereltek. A daraboláskor a penge egy műanyag védő burok alatt van elrejtve, amely garantálja a teljes körű védelmet az ujjak sérüléseivel szemben. A vágandó anyag beállítása, illetve igazítása után a műanyag-vezetőt lenyomva kell tartani, így a rugós mechanizmus megakadályozza a későbbi elcsúszást.

A vágógép praktikus és könnyű, egyszerűen tárolható egy polcon vagy fiókban. Az egység ráadásul csúszásgátló lábakkal rendelkezik, melyek biztosítják a sima felületen lévő stabil alátámasztást. A vágódeszka cserélhető pengével rendelkezik, mely a toló lap eltávolítása után könnyedén hozzáférhető. Ehhez a művelethez, csupán állítsd a csúszkát középre, majd told félre a műanyag-vezetőt. A csúszkát így már nagyon könnyű eltávolítani, a penge pedig azonnal cserélhető. Papírvágónk tehát elképesztően megkönnyíti irodai munkafolyamataidat, de
alkalmas akár a dekoratív elemek feldolgozására is otthoni környezetben, így a Te készlettáradból sem hiányozhat!

SZÉLES FORMÁTUM – Vágógépünk DIN A3 formátumig alkalmazható. Ezáltal praktikus és univerzális.

PONTOS VÁGÁS – Centiméter, valamint hüvelyk pontossággal lemérhetőek az adatok. Az ujjvédő és a csúsztatható vonalzó lehetővé teszik a papírlapok precíz, pontos vágását.

SZÖGJELZÉS – A nyomtatott szögjelzések 45 ° és 90 ° között lehetővé teszik a szögvonalak tökéletes vágását a papíron.

BIZTONSÁGOS – A szerkezeten a cserélhető pengét biztonságos helyre tették, ráadásul egy aktív ujjvédővel is ellátták. Ez lehetővé teszi a veszélytelen vágást, bármiféle sérülési kockázat nélkül.

Főbb jellemzők:

  • Maximális papírméret: A4
  • Súly: 280 g (csomagolással együtt 370 g)
  • Méretek: (hosszúság/szélesség) 38 x 14,7 cm
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: