Ujjbáb szett: 10 db színes puha szövetből készült állatka (BBI-9173)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00602-1

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Az ujjbábok segítségével megalkothatja egyedi, saját készítésű meseországát. Kis rongybabáink
gyönyörű díszítéssel rendelkeznek és szeretettel készültek gyermeke örömére, így a kicsik remekül szórakozhatnak otthon és egy nagyszerű előadásban lehet részük anélkül, hogy el kellene menniük otthonról. Egy esős vagy borús napon is mosolyra derítheti gyermekeit és nagy örömet szerezhet nekik.

Ujjbáb készletünk 10 különböző rongybabából áll, melyeket kényelmesen az ujjhegyére helyezhet.
Egyesével is használhatja a babákat vagy többet is az ujjaira helyezhet egyszerre. Így a gyermekeket jobban leköti az előadás és több különböző szereplő vehet részt benne. Számtalan ismert mesét is eljátszhat vagy saját történeteket is kitalálhat hangulatától függően, a képzeletnek semmi sem szabhat határt. A rongybabák felnőttek és gyermekek ujjaira egyaránt felhelyezhetőek, de akár egy ceruza
segítségével is használhatóak.

Készletünk bábjait különböző állatkokról mintáztuk, például: malacka, nyuszi, kutyus. A babák puha plüss anyagból készültek, így azok érintése nagyon kellemes. Az élénk színeknek köszönhetően a bábok feltűnőek, így jobban lekötik a gyermekek figyelmét akár nézőként, akár előadóként vesznek részt a játékban. Az univerzális méretnek köszönhetően a babák a kisgyermekek kezéhez is illeszkednek. A bábokkal történő játék során a gyermekek képzelőereje fejlődik, mely pozitív hatást gyakorol fejlődésükre. A gyermekek megtanulják kifejezni gondolataikat, valamint a játékos beszédet, sőt még egy kis előadást is gyakorolhatnak a kiválasztott közönség előtt, mely erősíti az önbizalmukat.

Az ujjbáb készlet kis helyen is elfér, így bárhová magával viheti. Például használhatja egy orvosi vizsgálat során is, így a játék eloszlatja gyermeke félelmét. Használható otthon, születésnapi összejöveteleken, vagy délutáni szórakozás alkalmával is, a babák bármilyen alkalomra megfelelőek. Ideális játék fiúk és lányok számára egyaránt, és minden életkorban megfelelő, használható óvodákban, gyermekkórházakban vagy akár szociális otthonokban is.

Főbb jellemzők:

    • Életkori ajánlás: 0 éves kortól
    • A következő szabványok szerinti tanúsítással rendelkezik: CE, EN 71 CE, EN71.
    • 1 darab mérete (hossz/szélesség): 6,5 / 7
    • Átmérő: ~ 3cm
    • Anyaga:  100% poliészter
Price History