Tűzálló tapadásmentes többször használható 3 darabos sütő és grillszőnyeg készlet (BB-23470)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 23470

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezze fel az innovatív és praktikus megoldást a grillezés során a tűzálló, tapadásmentes többször használható 3 darabos grillszőnyeg készlettel! Ez a készlet lehetővé teszi, hogy élvezze a grillezés minden előnyét, anélkül hogy aggódna a ragadós ételmaradékok vagy a tűzveszély miatt.

A grillszőnyegek tűzálló anyagból készültek, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, hőállóság -200 – +260°C, rövid ideig 300°C-ig így biztonságosan használhatók bármilyen grillezőnél. Tapadásmentes felületük megakadályozza az ételek ragadását és leégését, így könnyedén és egyszerűen sütögethet akár húsokat, zöldségeket vagy halat is.

A könnyen tisztítható anyag lehetővé teszi, hogy egyszerűen csak lemoshassa vagy akár mosógépben is mosható legyen, így mindig friss és tiszta körülmények között grillezhet.

Ez a 3 darabos grillszőnyeg készlet nemcsak kényelmes megoldást kínál a grillezéshez, hanem hozzájárul a grillező tisztántartásához és a biztonságosabb sütéshez is. Tökéletes választás minden grillező szerelmese számára, aki értékeli az egyszerűséget, a kényelmet és a minőséget. Hajtsa végre a grillezés legjobb élményét ezekkel a kiváló minőségű grillszőnyegekkel!

Leírás:

  • Szín: fekete
  • Termék mérete: 33 x 40 cm
  • Hőállóság: -200 – +260°C, rövid ideig 300°C-ig
  • Súlya: 120g
  • Tapadásmentes
  • Újjrahasználható
Price History