Turbán alakú hajszárító törölköző praktikus rögzítő gombbal – mikroszálas, kíméletes a hajhoz (BBI-5033)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 1783

Leírás

Ismerje meg a forradalmi hajszárító törölközőt, ami minden nő legjobb barátja lesz a reggeli hajszárításnál! Kényelmes és hatékony megoldás, amely segít gyorsan és egyszerűen megszárítani a haját anélkül, hogy károsítaná azt.

A hajturbánban a legújabb mikroszálas anyag találkozik a praktikus kialakítással, így egy olyan terméket kap, ami nem csak fantasztikusan szívja fel a nedvességet, de ideális mérete minden fejre tökéletesen illeszkedik. Az összehúzható turbán gombbal rögzíthető, így nem kell aggódnia, hogy lecsúszik a fejéről, miközben kényelmesen és hatékonyan szárítja a haját.

Miért érdemes a hajszárító törölközőt választani?

  • Kiváló nedvszívó képesség: A mikroszálas anyag segítségével a hajturbán pillanatok alatt megszárítja a haját, minimalizálva a hajszárítóval töltött időt és csökkentve a haj károsodását.
  • Hajkímélő anyag: A hajturbán puha és kíméletes a hajhoz, így akár minden nap használhatja anélkül, hogy aggódna a hajszálak töredezettsége miatt.
  • Univerzális méret: Egy méret minden fejre passzol, így akár Ön, akár a gyermekének száríthatja vele a haját. Az összehúzható kialakítás biztosítja a tökéletes illeszkedést.

A termék színe aktuális raktárkészlettől függ.

Méret:  59cm x 17.5cm

Legyen Ön is részese ennek az újításnak, és változtassa meg a hajszárítás módját! A hajszárító törölköző nem csak gyors és hatékony, de hosszú távon segít megőrizni hajának szépségét és egészségét. Vásárolja meg most és tapasztalja meg, hogy a hajszárítás lehet egyszerű és kényelmes élmény!

Videó egy hasonló termékről:

Price History