Teleszkópos portörlő 2 különböző fejjel (BB-18917)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 8750867058

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Hányszor szenvedtél már a magas polcok, szekrények teteje és más, nehezen elérhető helyek takarításával? Fel kellett másznod a bútorokra vagy létrán kellet egyensúlyoznod hogy a poros helyeket kitakarítsd.
Ezzel a remek termékkel búcsút mondhatsz a nehéz és fáradalmas portörlésnek.
Teleszkópos nyelének köszönhetően bármit elérhetsz és könnyedén kitisztíthatsz. A nyél vége rugalmas, így meghajlíthatod, ezáltal könnyen igazodik a különböző felületekhez, résekbe is bevezethető. Két cserélhető fejjel rendelkezik melyeket a takarítás végeztével vízzel könnyen kiöblíthetsz, így a következő használatra is készen fog állni az eszköz.

Ha eleged van a magas polcok és szekrények takarításának kihívásából, és nem szeretnél folyton felmászni a bútorokra vagy létrára állni a poros helyek eléréséhez, akkor ez a remek termék a megoldás számodra. Búcsút mondhatunk a nehézkes és fárasztó portörlésnek!

Ez a kiváló termék teleszkópos nyelének köszönhetően lehetővé teszi, hogy könnyedén elérj és kitakaríts minden nehezen hozzáférhető helyet. A rugalmas nyélvége lehetővé teszi a hajlítást, így könnyedén igazodik a különböző felületekhez, és még a legapróbb réseket is könnyedén tisztíthatod vele. Az eszköz két cserélhető fejjel rendelkezik, amelyeket a takarítás befejeztével egyszerűen kiöblíthetsz vízzel, így mindig friss és készen áll a következő használatra.

Főbb Tulajdonságok és Előnyök:

  1. Teleszkópos Nyél: A teleszkópos nyél segítségével könnyedén elérheted a magasabb polcokat és nehezen hozzáférhető területeket anélkül, hogy mászni vagy egyensúlyozni kellene.
  2. Rugalmas Nyélvége: A rugalmas nyélvége lehetővé teszi az eszköz hajlítását, így könnyen alkalmazkodik a különböző felületekhez és résekhez.
  3. Két Cserélhető Fej: Két különböző fejjel rendelkezik, amelyeket könnyedén ki lehet öblíteni, így mindig tiszta és készen áll a használatra.
  4. Könnyű Használat: Egyszerűen kezelhető és könnyen irányítható, így a takarítás gyors és hatékony lesz.
  5. Hosszú Élettartam: Strapabíró anyagból készült, így hosszú távon is megbízható segítő lesz a háztartásodban.

Ez az eszköz nemcsak a takarítást teszi könnyebbé, de időt és energiát is megtakarít, így több időd maradhat a fontosabb dolgokra. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, és szerezz be egyet még ma!

Videó a termékről:

Price History