Távirányítós repülőgép alakú drón 360°-os forgással – 6 tengelyes giroszkóp, 2.4 Ghz (BBJ)

19.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 18 készleten SKU: 2218

Leírás

Egy kivételes kaland vár rád a távirányítós repülőgép alakú drón világában! Ez a lenyűgöző eszköz nem csupán egy egyszerű játék, hanem egy valódi repülőgép-szimuláció, amely az élményt és szórakozást hozza el otthonodba. Most mutatjuk, miért kellene azonnal beszerezned ezt a különleges drónt.

Főbb Jellemzők:

  1. 360°-os Forgás: Érezd az izgalmat és a szabadságot a drón 360°-os forgásával! Szállj fel a magasba és hajts végre lenyűgöző trükköket, mintha egy valódi pilóta lennél.
  2. 6 Tengelyes Giroszkóp: A fejlett technológia segítségével a drón rendkívül stabil repülést biztosít, így könnyen kezelheted és élvezheted a repülés élményét.
  3. Távirányítóval: A kényelmes távirányító segítségével teljes irányítást gyakorolhatsz a drón felett. Szállj fel, landolj és száguldozz az égbolton szabadon.
  4. 2.4 GHz Frekvencia: A kiváló minőségű 2.4 GHz-es frekvencia biztosítja, hogy zavartalan és stabil kapcsolatod legyen a drónnal, így akadályok nélkül élvezheted a repülést.

Előnyök:

  • Szórakozás és Kihívás: Kiváló kikapcsolódás és szórakozás minden korosztály számára. Fejleszd a kézügyességedet és élvezd a repülés varázsát.
  • Fejlett Stabilitás: A 6 tengelyes giroszkóp rendkívüli stabilitást nyújt, így még a kezdők is könnyedén irányíthatják.
  • Egyedi Élmény: Merülj el egy teljesen új dimenzióban a drón repülésével, és élvezd az egyedi élményt, amit csak egy repülőgép alakú drón tud nyújtani.
  • Baráti Társaságban Ismerd Meg: Ideális a barátokkal vagy a családdal való közös szórakozáshoz. Készülj fel a közös repülési kihívásokra!

Az ilyen különleges drón nem csupán egy játék, hanem egy valódi kaland, amelyre már vártál. Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget, rendelje meg most, és szállj fel az égboltba ezzel a fantasztikus távirányítós repülőgép alakú drónnal!

Price History