Távirányítós, lánctalpas kotrógép színes fényhatásokkal – minden irányba vezérelhető és forgatható (BBJ)

9.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 1677

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Lenyűgöző és valósághű élmény vár rád az RC kotrógépünkkel, amely színes fényhatásokkal és izgalmas funkciókkal rendelkezik! Ez a távirányítós játék garantáltan órákig tartó szórakozást nyújt mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. Engedd, hogy elmeséljem neked, miért érdemes beszerezned ezt a fantasztikus játékot!

Atermék előnyei:

  • Valósághű kivitel: A kotrógépünk valósághű részletekkel és kidolgozással rendelkezik, ami magával ragadja a játékost. A precíziós tervezés és a minőségi anyagok használata garantálja, hogy a játék során a lehető legvalósághűbben érezd magad a munkagép irányítójaként.
  • Színes fényhatások: A kotrógépünkben beépített színes fényhatások találhatók, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot. A különleges fények a munkagép mozgásaival és funkcióival harmonizálnak, így még inkább életre kel a játékélmény.
  • Teljes irányíthatóság: Az RC kotrógépünk teljes irányíthatóságot biztosít, lehetővé téve a pontos és precíz mozgást. A távirányító segítségével könnyedén vezérelheted a kotrógépet előre, hátra, balra és jobbra, valamint emelheted és engedheted az emelő karját. Így valóban átélheted a munkagép irányításának izgalmát.
  • Tartós kivitelezés: A kotrógépünk kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenálló. Bátran játszhatsz vele beltéren vagy kültéren, mert képes megbirkózni az akadályokkal és a nehéz feladatokkal.
  • Fejleszti a kézügyességet és a koordinációt: Az RC kotrógép használata közben a gyerekek fejlesztik a kézügyességüket és a koordinációs képességeiket. A pontos mozgások és a műveletek végrehajtása közben fejlődik a finommotoros készségük, ami hosszú távon is előnyös lehet számukra.

Videó a termékről:

Price History