Szórakoztató 113 részes 3D labirintus csúzda golyópálya (BB-22884)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 97563256

Leírás

Merülj el a szórakozás és kihívások világában ezzel a lenyűgöző 113 elemes 3D labirintus csúzda golyópályával! Ez a játék garantáltan leköti a figyelmet és fejleszti a téri tájékozódást, a problémamegoldó képességet és a kézügyességet, miközben órákon át szórakoztatja a játékosokat.

Főbb jellemzők:

 1. Kreatív 3D dizájn: A labirintus csúzda golyópálya háromdimenziós felépítése lenyűgöző és vonzó látványt nyújt, ami fokozza a játék élményét.
 2. 113 elemes készlet: A gazdag készlet számos elemet tartalmaz, beleértve a különböző csúszópályákat, fordítókat, akadályokat és kiegészítőket, így minden játék egyedi és izgalmas lesz.
 3. Fejlesztő játék: A labirintus megoldása során a gyerekek fejlesztik a problémamegoldó képességüket, téri tájékozódásukat és kézügyességüket is.
 4. Interaktív játékélmény: A játék során a játékosoknak finom mozgásokkal kell irányítaniuk a golyót az akadályok és csúszópályák keresztül, ami aktív és élvezetes élményt nyújt.
 5. Különböző nehézségi szintek: A készletben található különböző elemek lehetővé teszik a pályák és akadályok változtatását, így alkalmazkodva a játékosok készségszintjéhez és preferenciáihoz.
 6. Szórakoztató családi és baráti játék: Ideális választás családi játékra vagy baráti összejövetelekre, ahol mindenki részt vehet és élvezheti a labirintus kihívásait.
 7. Minőségi anyagok: A kiváló minőségű műanyag anyagból készült elemek tartósak és biztonságosak a gyerekek számára.

Fedezd fel a játék és kreativitás új dimenzióit ezzel a Szórakoztató 113 Elemes 3D Labirintus Csúzda Golyópályával, és élvezd a kihívásokat és az izgalmakat egyaránt! Legyen ez a játék a gyerekek és felnőttek egyaránt kedvenc időtöltése a szabadidőben!

LEÍRÁS

 • Szín: többszínű
 • Anyaga: műanyag
 • Elemek száma 113
 • Méretei: 36 x 20 x 35 cm
 • Súlya: 535 g
 • Golyónyom
 • 30 golyó

A labdapálya egy interaktív játék, amely órákon át szórakoztatja a gyermekeket. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy több időt töltsünk együtt a gyerekekkel, közösen megoldjuk a feladatokat, és örömünket leljük az elért eredményekben.

Price History