Szilikon, hőálló konyhai kiegészítő szett praktikus tárolóban – 12 darabos készlet (BB-21804)

12.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 9631025

Leírás

A szilikon konyhai edénykészlet praktikus és funkcionális választás minden szakács számára. A szilikon edények könnyen tisztíthatók, hőállóak és tapadásmentesek, így könnyen használhatóak különféle konyhai helyzetekben. szükség szerint behúzható eszközök, például hálózati csatlakozóaljzatok, USB-aljzatok, telefonaljzatok stb.

NAGY KÉSZLET – a teljes készlet 12 elemből áll. 11 edény és egy lefolyó/tartály. Minden eszköz más célt szolgál. Van benne spatula, merőkanál, tésztaszedő, habverő, kanalak, fogók és ecset.

HŐMÉRSÉKLETÁLLÓ SZILIKON – érdemes megjegyezni, hogy a szilikon konyhai edények ellenállnak a magas hőmérsékletnek, az edények maximális használati hőmérséklete 230 fok.

RUGALMAS ÉS KÍMÉLŐ – a szilikon egy rugalmas anyag, amely nem karcolja meg az edények vagy serpenyők felületét. A szilikon szerszámok kíméletesek az edények, lábasok bevonatához, nem karcolják és nem károsítják a felületet.

TARTÓS – a szilikon egy rendkívül tartós anyag, amely a mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá, könnyen tisztíthatóvá és hosszú élettartamúvá teszi tartozékainkat. Nem törnek, nem deformálódnak és nem fakulnak el.

MŰSZAKI ADATOK – szín: fekete – bézs; anyaga: fa / szilikon; készülékhosszak: 32 – 26 cm; súly: 827 g; súlya csomagban: 953 g.

Price History