Szerelhető játék rendőrautó elemes csavarozógéppel

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 339081

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Tedd szórakoztatóvá és oktatóvá a játékidőt ezzel a szerelhető játék rendőrautóval, amely elemes csavarozógéppel érkezik! A készlet tökéletes választás a kis ezermesterek és autórajongók számára, akik szeretnek építeni és javítani. Ez a játék nemcsak a kreativitást és a finommotoros készségeket fejleszti, hanem órákon át tartó szórakozást is nyújt.

Jellemzők:

 1. Szerelhető Dizájn: A rendőrautó több darabból áll, amelyeket a gyerekek saját kezűleg szerelhetnek össze az elemes csavarozógép segítségével, így fejlesztve kézügyességüket és problémamegoldó képességüket.
 2. Elemes Csavarozógép: A készlet tartalmaz egy könnyen használható elemes csavarozógépet, amely valódi fúróhoz hasonlóan működik, de biztonságos a gyermekek számára. A csavarozógép segít a különböző alkatrészek összeillesztésében és szétszerelésében.
 3. Interaktív Játékélmény: Az autó elemei stabilan rögzíthetők, így a gyerekek bátran játszhatnak vele.
 4. Tartós Anyagok: A rendőrautó és a csavarozógép tartós és biztonságos műanyagból készültek, amelyek ellenállnak a mindennapi játék során fellépő igénybevételnek.
 5. Tanulás és Szórakozás: Ez a játék kiválóan fejleszti a gyerekek műszaki érzékét, kézügyességét és logikai gondolkodását, miközben szórakoztató élményt nyújt.

Használati Útmutató:

 1. Összeszerelés: Használja az elemes csavarozógépet a rendőrautó alkatrészeinek összeszereléséhez. Kövesse a mellékelt útmutatót a helyes összeállításhoz.
 2. Játék: Az összeszerelt rendőrautó készen áll a játékra! Kapcsolja be a fény- és hanghatásokat a még élethűbb élményért.
 3. Szétszerelés: Ha újra össze szeretné szerelni, használja a csavarozógépet az autó szétszereléséhez, majd kezdje újra az összerakást.

Termékinformáció: 

 • Anyag: műanyag
 • A csavarhúzó 2 db AA elemmel működik (nem tartozék)
 • Autó mérete: 17x7x7 cm
 • Csavarhúzó mérete: 14x13x4 cm
 • 3 éves kortól ajánlott
 • Autó dizájn: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre!

Figyelmeztetés: A játék 3 éves kor alatt nem ajánlott. Az elemes csavarozógép használatához AA elemek szükségesek (nem tartozék).

A Szerelhető Játék Rendőrautó Elemes Csavarozógéppel tökéletes ajándék minden kis szerelő és autórajongó számára, akik szeretnek építeni, felfedezni és játszani. Szerezze be ezt a kreatív és oktató játékot, amely garantáltan lenyűgözi a gyerekeket!

Price History