December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Széktorony ügyességi társasjáték – aki mer az nyer (BB6720)

Széktorony ügyességi társasjáték – aki mer az nyer (BB6720)

3.490 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 2 készleten Cikkszám: 00614

Leírás

A széktorony ügyességi játék elengedhetetlen kelléke a családi és baráti összejöveteleknek. 3-tól 100 éves korig garantált szórakozást nyújt mindenkinek, ráadásként most hatalmas akció keretében kínáljuk neked!

A játék célja, hogy a lehető legmagasabb tornyot építsétek a székekből. Akinek sikerül, az nyer, akinek összeomlik a torony, az veszít. Egyszerűen hangzik, de az biztos, hogy, ha elkezditek, hosszú órákig nem tudjátok majd letenni, ugyanis a játék erőteljes koncentrációt, türelmet és kézügyességet igényel. Ennek köszönhetően nem csak felhőtlen szórakozást nyújt, de az előbb említett képességeiteket is fejleszti. Egyedül és csoportosan egyaránt játszható, leginkább két vagy három játékosnak ajánlott. Tárolása és hordozása kimondottan egyszerű, ugyanis kis helyet foglal el és a pehely súlyát is alig veszed majd észre.

Ezzel a játékkal kiválóan lefoglalhatod a családot és gyermekeidet a kirándulások alkalmával, nyaraláson, kül- és beltéren egyaránt. Amennyiben szeretnél egy szórakoztató eszközt, amely fejleszti is gyermekeid, sőt az egész család készségeit, szerezd be még ma a széktorony ügyességi játékot!
A székek mérete: 5 cm x 2,8 cm x 2,8 cm

Videó a termékről:

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: