Szecsuáni arcváltó tradicionális elektromos táncoló baba – hagyományos kínai kultúra játék szobor (BBMJ)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 004573

Leírás

A Szecsuáni arcváltó tradicionális elektromos táncoló baba egy lenyűgöző és egyedülálló alkotás, amely a hagyományos kínai opera és művészetek ihlette. Ez a szobor nemcsak díszítőelemként szolgál, hanem interaktív módon is bemutatja a kínai kultúra és művészetek gazdagságát.

Főbb Jellemzők:

  • Hagyományos Kínai Arcváltás Művészet: Az arcváltás művészete a hagyományos kínai operából ered, ahol a művész gyors mozdulatokkal váltogatja arcmaszkjait. Ez a szobor ezt a különleges művészeti formát ábrázolja.
  • Elektromos Táncoló Funkció: A szobor elektromos motorral van ellátva, amely lehetővé teszi számára, hogy táncoljon és mozogjon ritmusos zenére.
  • Művészien Kialakított: A szobor részletesen kidolgozott, hűen tükrözve a hagyományos kínai jelmezeket és stílusokat, valamint az arcváltás művészetének fontos elemeit.
  • Interaktív Élmény: A szobor mozgása és zenéje lenyűgöző látványt nyújt, amely interaktív módon köti össze a nézőt a kínai kultúra és művészetek világával.
  • Magas Minőség: A szobor magas minőségű anyagokból készült, részletgazdag kidolgozással és tartóssággal.

Termékinformáció:

  • Anyaga: műanyag
  • Méret: 24 x 15 x 13 cm

A Szecsuáni arcváltó tradicionális elektromos táncoló baba szobor egy különleges darab, amely méltó emléket állít a hagyományos kínai kultúrának és művészeteknek. Ez az interaktív szobor lenyűgöző látványt nyújt, miközben bemutatja az arcváltás művészetét és a kínai opera világát.

Ez a szobor ideális választás lehet otthonod díszítésére vagy ajándékként egy kultúrákat kedvelő barát vagy családtag számára. Ötvözi a művészetet és a technológiát, és egyaránt lenyűgözi a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Szerezd be most ezt a különleges Szecsuáni arcváltó tradicionális elektromos táncoló baba szobrot, hogy részese lehess a kínai kultúra és művészetek varázsának otthonodban vagy bármilyen kulturális eseményen!

Price History