Space Gun céllövő játék – mágikus, foszforeszkáló és lebegő célpontokkal, játék fegyverrel, rengeteg tölténnyel (BBJ)

9.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 4 készleten SKU: 1351

Leírás

Ha szeretnéd, hogy gyermekeid aktívabban töltsék szabadidejüket, és közben fejlesszék a koordinációjukat és reflexeiket, akkor ne keress tovább! A lebegő labdás céllövő készletünkkel garantáltan lefoglalod őket, és együtt tölthetitek a szabadidőt a családdal vagy barátokkal. Ez az 2in1 foszforeszkáló célba lövő szett minden korosztálynak szórakozást és kihívást nyújt.

A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy a játék sikeres legyen. Egyszerűen helyezd az oszlopok végére a labdákat, kapcsold be a gépet, és a labdák lebegni kezdenek. A beépített kompresszor segítségével az erősséget minden labdánál külön szabályozhatod, így minden játékosnak igazodik az erőssége a képességeihez. A szivacslőszer és habgolyók teljesen biztonságosak, és garantálják, hogy senki sem sérül meg játék közben.

Ha a lebegő labdás céllövő készletet választod, akkor nem csak egy játékot, hanem egy teljes élményt kapsz. A céltáblák és levegőoszlopok sötétben foszforeszkálnak, így még éjszaka is jól láthatóak. A játék másik funkciója, a gyakorló mód, ahol a golyókat céltáblákra lőheted. A céltábla-gépet 4 db AA elemmel, vagy a csomagban található kábel segítségével USB tápellátásról is működtetheted. A készlet tartalmaz matricákat is, amivel a céltáblák személyre szabhatók.

Tulajdonságok:

  • 1 db céltábla-gép 26 x 30 cm
  • 1 db pisztoly
  • 5 db szivacslőszer
  • 10 db habgolyó
  • 5 db céltábla
  • 5 db légoszlop
  • Matricák
  • 4 db AA elemmel vagy USB kábelen keresztül működik (az elemek és a 220v adapter nem tartozék)

Ne habozz tovább, válaszd a lebegő labdás céllövő készletet, és garantáltan jó időtök lesz! Ez az 2in1 foszforeszkáló célba lövő szett nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is élvezetes időtöltést kínál. Szerezd be most, és tapasztald meg a szórakozást és kihívást, mely mindenkit kikapcsol.

Design az aktuális készlet szerint változhat.

Illusztrációs videó egy hasonló termékről: