Rozsdamentes, falra szerelhető 8 kampós, többfunkciós háztartási fali rendszerező

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 579523

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Tartsd konyhádat vagy háztartásod más helyiségeit rendezetté és átláthatóvá a Rozsdamentes, Falra Szerelhető 8 Kampós, Többfunkciós Háztartási Fali Rendszerezővel! Ez a praktikus rendszerező ideális megoldás mindenki számára, aki hatékonyan szeretné tárolni konyhai eszközeit és egyéb használati tárgyait.

Jellemzők:

 1. Kiváló minőségű: A rendszerező rozsdamentes anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Ellenáll a korróziónak, így kiválóan alkalmas nedves környezetben is, mint például a konyhában vagy a fürdőszobában.
 2. 8 Kampós kialakítás: A rendszerező 8 kampóval van felszerelve, amelyek többféle tárgy tárolására alkalmasak. Akaszthatók rá konyhai eszközök, edények, törölközők, és még sok más.
 3. Többfunkciós használat: Nemcsak a konyhában, hanem a fürdőszobában, garázsban vagy akár a kertben is használható. Ideális megoldás minden háztartási helyiségben, ahol szükség van rendszerezésre és tárolásra.
 4. Falra szerelhető: Az egyszerű és gyors falra szerelési lehetőség maximális helykihasználást biztosít. A csomag tartalmazza a szükséges szerelési tartozékokat, így a felszerelés könnyen és gyorsan elvégezhető.
 5. Modern dizájn: Az elegáns, fekete dizájn bármilyen belső térbe illeszkedik. A letisztult és modern megjelenés nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítője is lesz otthonodnak.

Méretek:

 • Hosszúság: 60 cm
 • Szélesség: 5,1 cm
 • Magasság: 7 cm

Termékinformáció:

 • Anyag: alumínium
 • Szín: fekete
 • Rekeszek száma: 5

Használati Útmutató:

 1. Elhelyezés: Válassz egy megfelelő helyet a rendszerező számára a falon. Ügyelj arra, hogy könnyen elérhető legyen a gyakran használt tárgyak számára.
 2. Szerelés: A mellékelt szerelési tartozékokkal (csavarok és tiplik) rögzítsd a rendszerezőt a falra. Győződj meg arról, hogy szilárdan van rögzítve, és bírja a ráhelyezett tárgyak súlyát.
 3. Eszközök Elhelyezése: Akaszd a kampókra a kívánt eszközöket, konyhai eszközöket, törölközőket, vagy egyéb használati tárgyakat. Ügyelj arra, hogy a súly egyenletesen legyen elosztva.

Figyelmeztetés: Gyermekektől távol tartandó. Ügyelj arra, hogy a nehéz tárgyakat biztonságosan rögzítsd, hogy elkerüld a baleseteket.

A Rozsdamentes, Falra Szerelhető 8 Kampós, Többfunkciós Háztartási Fali Rendszerező a tökéletes megoldás a rend és szervezettség fenntartására. Szerezd be most, és élvezd a praktikus és elegáns tárolási lehetőségeket!

 

Price History