Rózsaszín varázskastély játszósátor – hordozható, kültérre, beltérre, 135x105cm (BB-1164)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 00319

Leírás

A gyermekek rajonganak ezért a játszósátorért! Saját kis birodalom, ami remek szórakozást nyújt családi, vagy baráti összejöveteleken, de alkalmas egy kis elvonulásra is. A kastély könnyű anyagból készült. Erős merevítőkkel ellátott a tökéletes biztonság érdekében. Gyorsan összeszerelhető. Két ablaka biztosítja a megfelelő szellőzést. A játszósátor felállítható a kertben vagy a gyerekszobában. A hordozótáskában könnyen szállítható. Nedves ruhával tisztítható.

A gyerekeknek készült sátor remek szórakozás hosszú órákon át. A varázskastély formájú textil sátor álomajándék minden gyermek számára. A gyermekpalota két finom hálós ablakkal és egy tépőzáras bejárattal rendelkezik. Elbújhatsz benne kedvenc játékaiddal, és szabadjára engedheted a fantáziádat. A gyereksátor ideális hely az érzelmes és fantáziadús játékhoz otthon és a szabadban egyaránt – például a kertben, pikniken, a teraszon vagy a strandon.

A gyermekpalota ideális otthonra, a kertbe, vagy a strandra. Az anyag, amelyből a gyermeksátor készült, tartós és ellenáll a kis mennyiségű víznek, valamint könnyen tisztítható. A termék gyorsan összehajtható és egy hordozó táskát is mellékeltünk hozzá.
Összecsukva nagyon kevés helyet foglal, ráadásul a hordozótáska két fogantyúval is rendelkezik, így szállítása gyerekjáték.

A gyerekpalota teljes szerkezetének szétszerelése mindössze néhány egyszerű lépésből áll, amit bárki elvégezhet – mindenféle szerszám nélkül. A gyerekeknek szánt sátor alapja kerek és a bejárata is lekerekített – nem áll fenn annak a veszélye, hogy a gyerek megüsse magát egy kiálló sarkon.

A gyermekkastély egy varázslatos hely. Egy álomház gyerekeknek, ahol órákat tölthet kedvenc mesekönyvével és szeretett mackóival, minden bizonnyal olyan ajándék, amely minden gyermeket megmosolyogtat. A gyerekeknek készült színes palota serkenti a képzeletet és játékra ösztönzi a kicsiket. Ideális búvóhely lesz egy pillanatnyi nyugalomra vágyó kisgyermek számára, valamint remek hely a bújócskázásra is. Bevihetsz egy takarót és egy párnát a kikapcsolódáshoz, vagy megtöltheted a belsejét műanyag golyókkal az őrült szórakozás kedvéért. Ez egy sokoldalú termék ami minden gyermek számára tökéletes ajándék.

Főbb jellemzők:

  • Tető átmérője: 45 cm
  • Méretek (magasság / szélesség): 135 x 105cm
  • Szín: rózsaszín
  • Kül- és beltéri használatra alkalmas
  • Könnyen tisztítható
  • Tömeg: 905 g
  • Használata 3 évnél idősebb gyerekek számára ajánlott

A csomag tartalma:

  • Kastély (játszósátor) labda nélkül
  • Hordozó táska

Price History