Rock’n’Roll gitár mikrofon+állvány erősítő készlet – Pink (BB-4709)

24.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 00558

Leírás

Gyermekedben egy igazi Rockstar rejtőzik? Most ismerkedik a zenével? Érdekli a gitározás és éneklés?
Vagy esetleg Te szeretnéd, ha a telefonos játékok, tablet vagy netán a számítógépes játékok helyett valami értelmes dologgal kösse le magát a szemed fénye? Vagy csak egy próbát szeretnél tenni, hogy gyermekedet vajon mennyire érdekli a zenei vonal?

A gitár egy kábelen keresztül kommunikál az erősítővel, mely kábel végén egy 3,5mm jack csatlakozó található, ezt kell az erősítő megfelelő foglalatába csatlakoztatni, akár csak az igazi hangszerek esetében.

, melyeket a gitáron elhelyezkedő különböző gombok megnyomásával tudunk megszólaltatni. Természetesen a lejátszás közben is lehetőség nyílik a húrok közé csapni, ekkor a zene lejátszása közben is hallható a gitár pengetése által keltett hang.

A gitár hangolására nincs lehetőség. A húrok érintésekor az erősítő egy előre beállított “gitárpengetés” hangot ad ki.

A mikrofonnak szintén külön bemenet került kialakításra, így természetesen a két egység -gitár és mikrofon- egyszerre csatlakoztatható az erősítőhöz. A mikrofonra szerelt kábel végén szintén 3,5mm jack csatlakozó található.

Az erősítőn külön hangerő szabályzóval tudjuk a zene erősségét állítani. Az átjátszó kábelt a csomag tartalmazza, így ezzel sem kell külön bajlódni.