Propellerrel ellátott baseball sapka – bulikhoz, eseményekhez, fesztiválokhoz (BB-23632)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Készlet: 4 készleten SKU: 23632

Leírás

INNOVATÍV KIALAKÍTÁS – a propellerrel ellátott baseballsapka egyedi és szokatlan kiegészítő, amellyel kitűnhet a tömegből. Tökéletes fesztiválokhoz, nyári táborokhoz, bulikhoz és sporteseményekhez . Ez a kalap kiemelkedik, és lehetővé teszi, hogy azonnal a tömegben találjuk magunkat.

SZILÁRD KONSTRUKCIÓ – kiváló minőségű anyagokból készült, a sapka strapabíró és ellenáll az időjárás viszontagságainak, ami biztosítja a hosszú távú használatot. A sapka csúcsa védi a szemet a vakító napsütéstől, miközben kényelmes védelmet nyújt a túlzott napsugárzás ellen .

ÁLLÍTHATÓ ZÁRÓSZÍJ – a sapka hátul állítható rögzítőpánttal van felszerelve, a sapka tökéletes illeszkedést biztosít bármilyen fejhez , ami egész napos kényelmes viselést garantál.

PROPELLER A KAPCS TETEJÉN – a kalap tetején lévő propeller a szél hatására forog, ami nem csak felkelti a figyelmet és megmosolyogtat , hanem enyhe hűsítő szellőt is tud nyújtani a forró napokon.
MŰSZAKI ADATOK: szín: többszínű; anyaga: poliészter és műanyag; mérete: 24 x 13 cm; fejkörfogat: 47-59 cm; súlya: 72 g; Csomag súlya: 87 g.
LEÍRÁS

szín: sokszínű
anyaga: poliészter és műanyag
méretei: 24 x 13 cm
fej kerülete: 47-59 cm
súlya: 72 g
Csomag súlya: 87 g
BELEÉRTVE

Kalap
propeller
A propellerrel ellátott baseballsapka több, mint egy kiegészítő – ez egy módja annak, hogy kifejezze magát, egy kis mókát adjon a mindennapokhoz, és lehűljön a forró napokon. Bármi legyen is az alkalom, ez a kalap biztosan mosolyt csal mindenki arcára, aki meglátja!

Price History