Praktikus mini szobakerékpár, Digitális kijelzővel – Kar és lábedzésre! (BB-9642)

18.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00725

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

2 az 1-ben – a szobabicikli segítségével egyaránt erősíthető a test alsó és felső része. Használható a lábak vagy a karok segítségével, melynek hatására erősíthetők a vállak, a karok, a hát felső része és a lábak is. Tökéletes az ülő életmódot folytató személyek számára, például akkor, ha sok időt tölt az asztal mellett ülve, vagy olyan idős személy, akinek csökkent a mozgékonysága. A kerékpár várandós nők számára is tökéletes, főleg a szülést megelőző hónapokban.

Főbb jellemzők:

ÖSSZECSUKHATÓ– a kerékpár mindössze két lépésben összecsukható. Egyszerűen húzza a gyűrűt az eszköz lábára a váz összezárásához, majd mozdítsa el a lábakat, ha egy kattanást hall, az eszköz összecsukása megtörtént. Az összecsukást követően még kevesebb helyet foglal, így bárhol tárolhatja, még egy szekrényben is.

LCD kijelző– az edzőgép egy számítógéppel (kijelzős) van felszerelve, mely méri a szükséges információkat, pl. az edzés teljes időtartamát, az összes megtett távolságot, a teljes mozgási időt az edzés során, a mozgásidőt az összes edzés során (ez az érték alaphelyzete áll az elemcserét követően) és az elégetett kalóriák számát. A számláló lehetővé teszi az edzés ellenőrzését, és azt is, hogy Ön edzésről edzésre követni tudja saját fejlődését.

SZÁMOS ELŐNY – a kerékpár használata számos előnnyel bír. Megelőzi az izomsorvadást, növeli a szív-és érrendszer, valamint a légzőrendszer kapacitását, fokozza a vérkeringést a végtagokban, az artériás, vénás és nyirokkeringést is. A forgólapát segít mérsékelni a görcsöket, segíti a szív-és érrendszer működését, csökkenti a sérülések kockázatát és segít a túlsúly elleni küzdelemben. A stabilizátorok alatt egy csúszásgátló párna található, mely kiváló fogást biztosít, akár a lábaival, akár a karjaival szeretné használni az eszközt. Nem mozdul el edzés közben, még csúszós burkolaton vagy asztalon sem. Ezen kívül mindkét pedál csúszásgátló szerkezettel van ellátva, mely garantálja a kényelmes használatot.

TERMÉKLEÍRÁS:

 • energiaellátás: 1x LR 44 (a csomag tartalmazza)
 • működés: kétirányú
 • ellenállás beállítása: manuális
 • ellenállás: mágneses
 • maximális terhelhetőség: 100kg
 • méret (hossz / szélesség / magasság): 32.5 / 40 / 16cm
 • súly: 2.4kg
 • súly a csomagolással együtt: 2.67kg

A kerékpár egy kisméretű, nagyon könnyen használható eszköz, mellyel a test alsó és felső része erősíthető. Akár a lábak, akár a karok segítségével használható, melynek hatására erősíthetők a vállak, a karok, a hát felső része és a lábak is.

AZ ESZKÖZ HASZNÁLATA:
Ha a lábát szeretné edzeni, üljön egy megfelelő magasságú székre. A comb és a vádli 120 fokosnál kisebb szöget zárjon be egymással, különben a kerékpár elmozdulhat.
Az eszköz segítségével edzést végezhet, és ehhez ki sem kell mozdulnia otthonából, a kerékpár gyakorlatilag bárhol használható. Kombinálhatja a mozgást a kikapcsolódással – vegye elő kedvenc könyvét/indítsa el kedvenc sorozatát/ dolgozzon és kerékpározzon egy időben!

A KERÉKPÁR ÖSSZECSUKHATÓ!

Egyszerűen átalakítható, mindössze 2 lépésben:

húzza a gyűrűt az eszköz lábára a váz összezárásához, majd mozdítsa el a lábakat, ha egy kattanást hall, az eszköz összecsukása megtörtént.

A kerékpár összecsukva még kevesebb helyet foglal! Ha összecsukja, bárhol könnyen tárolhatja, akár egy szekrényben is.

SZÁMÍTÓGÉP

Az edzőgép fedélzeti számítógéppel van ellátva, mely a szükséges információkat méri, például:

CNT – a megtett körök száma
TIME – az edzés időtartama
CAL – az elégetett kalóriák mennyisége
RPM – percenkénti fordulatszám
SCAN – az összes érték automatikus kijelzése
Lehetővé teszi az edzés ellenőrzését. A kerékpárt előre és hátrafelé is lehet hajtani – az iránytól függetlenül az edzési értékek mérésre kerülnek.

AZ ELLENÁLLÁS EGYSZERŰEN BEÁLLÍTHATÓ
A kerékpár ellenállás beállítási funkcióval is rendelkezik, mely az eszköz felső részén található, így könnyen állítható még edzés közben is.

SEGÍTI A REHABILITÁCIÓT
A pedál hajtása olyan személyek számára is ideális, akiknek rehabilitációra van szükségük, vagy alsó-vagy felső végtagműködési elégtelenségben szenvednek. A kerékpár használata megelőzi az izomsorvadást.

A KERÉKPÁR BÁRMELY ÉLETKORBAN HASZNÁLHATÓ
Az eszköz nem terheli meg az ízületeket, így fiatal és idős személyek egyaránt használhatják. Tökéletes az ülő életmódot folytató személyek számára, például akkor, ha sok időt tölt az asztal mellett ülve, vagy olyan idős személy, akinek csökkent a mozgékonysága. A kerékpár várandós nők számára is tökéletes, főleg a szülést megelőző hónapokban.
A pedálozás jó megoldás a zsírszövetek csökkentésére, valamint a keringési rendszer működését is támogatja. A rendszeres fizikai tevékenység hosszabb időn keresztül segít megőrizni az erőnlétet, csökkenti a sérülés kockázatát és erősíti a szív-és érrendszert.

ÁLLÍTHATÓ FOGANTYÚK
Az ergonomikus pedálok csúszásgátló szerkezettel rendelkeznek, kiváló fogást biztosítanak, akár a lábait akár a karjait használja az edzéshez.
A pedálokat 2 módon lehet beállítani, így kényelmesen használható a kerékpár és egyedi igényekhez igazítható.

CSÚSZÁSGÁTLÓ BORÍTÁS
A stabilizátorok alatt gumiból készült, csúszásgátló párnák találhatóak, melyek lehetővé teszik a kerékpár kényelmes használatát. Nem mozdul el edzés közben, még csúszós burkolaton vagy asztalon sem.

A KERÉKPÁR HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI:

 • a gyakorlatok ülő helyzetben végezhetők a karok vagy lábak segítségével – ezért kerekesszéket használó személyek is használhatják
 • megelőzi az izomsorvadást
 • növeli a szív-és érrendszer, valamint a légzőrendszer kapacitását
 • fokozza a vérkeringést a végtagokban, az artériás, vénás és nyirokkeringést is
 • mérsékli a görcsöket
 • segít az elhízás elleni küzdelemben
 • csökkenti a sérülés esélyét
 • erősíti a szív-és érrendszert

Bemutató videók egy hasonló termékről:

Price History