Pitypang alakú napelemes kerti lámpa – 2db (BB-23561)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 23561

Leírás

KÖRNYEZETBARÁT – bemutatjuk elbűvölő napelemes pitypang lámpánkat, amely nem csak varázslatot varázsol kertjébe, hanem teljes napenergiával is működik, ápolva a természeti környezetet. Ez az egyedi lámpa nem csak világítás, hanem gyönyörű dekoráció is, amely élénkíti a teret és varázslatos hangulatot teremt. A napkollektorral felszerelt lámpa nappal gyűjti a napenergiát, hogy éjszaka romantikus megvilágítást biztosítson kertjében.

ALKONYATKOR BEKAPCSOLÓ LED VILÁGÍTÁS – a beépített szürkületérzékelőnek köszönhetően a lámpa alkonyatkor automatikusan bekapcsol, hajnalban pedig kialszik, ami energiamegtakarítást és kényelmes használatot biztosít. LED diódái hideg fehér fényt bocsátanak ki, romantikus hangulatot teremtve és varázslatot kölcsönöznek kertjének.

ELLENÁLL AZ IDŐJÁRÁSI TÉNYEZŐKNEK – a lámpa masszív felépítése és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás azt jelenti, hogy a lámpa hosszú évekig megbízhatóan működik, még nehéz időjárási körülmények között is.

VARÁZSLATOS HATÁS – a lámpa tervezőjét egy finom pitypang ihlette, amely egyedi megjelenést kölcsönöz neki, és tökéletessé teszi varázslatos tájak létrehozásához.

MŰSZAKI ADATOK – anyaga: ABS műanyag / rozsdamentes acél / rézhuzal; világos szín: hideg fehér; hatás: pitypang; fényforrás: LED-ek; LED-ek száma: 150; beépített akkumulátor: 1,2 V, 800 mAh; töltési idő: 5 óra; munkaidő: 8 – 10 óra; a nyárs hossza: 5,5 cm; napelem méretei: 7,5 x 9,5 cm; teljes méretek: 89 x 54 cm; súly: 0,246 kg; súlya csomagban: 0,372 kg.
LEÍRÁS

anyaga: ABS műanyag / rozsdamentes acél / rézhuzal
világos szín: hideg fehér
hatás: pitypang
fényforrás: LED-ek
LED mennyiség: 150
beépített akkumulátor: 1,2 V, 800 mAh
töltési idő: 5 óra
munkaidő: 8-10 óra
a nyárs hossza: 5,5 cm
napelem méretei: 7,5 x 9,5 cm
teljes mérete: 89 x 54 cm
súlya: 0,246 kg
súlya csomagban: 0,372 kg
BELEÉRTVE

2 x lámpa szár
2x lámpa
A napelemes lámpák olyan világítási módok, amelyek a lámpaszáron elhelyezett napelemeknek köszönhetően közvetlenül a napból nyerik az energiát. Napközben a panelek összegyűjtik a napenergiát, és egy beépített akkumulátorban tárolják. Majd sötétedés után a lámpák a tárolt energiát használják fel az izzásra. Ez nem csak világítás, hanem egy gyönyörű dekoráció is, amely varázslatos hangulatot varázsol, és varázslatot kölcsönöz kertjének. Ennek köszönhetően romantikus estéket tölthet a szabadban, miközben óvja a természeti környezetet!

Price History