Pihe-puha, kellemes tapintású plüss alvó kabala nyuszi babának – kiváló társ éjszakai altatáshoz és nappali játékhoz (BBI-5637)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 005637

Leírás

A pihe-puha és kellemes tapintású plüss alvó kabala nyuszi baba tökéletes választás kisbabáknak, akiknek szeretnék kellemesebbé tenni az éjszakai altatást és biztosítani egy bájos játéktársat is. Ez a gyönyörűen kialakított plüss figura nemcsak aranyos megjelenésével és puha tapintásával fogja lenyűgözni a legkisebbeket, hanem nyugtató hatással is lehet az alvás elősegítésében és az éjszakai biztonságérzet megteremtésében.

Termékleírás:

  • Puha és biztonságos anyag: A plüss alvó kabala nyuszi baba kiváló minőségű, puha plüssből készült, ami kellemes tapintást biztosít a gyerekek számára. Az anyaga biztonságos és kényelmes az érzékeny bőrhöz.
  • Aranyos és bájos megjelenés: Ez a plüss nyuszi figura rendkívül aranyos és bájos megjelenéssel rendelkezik, mosolygós arcával és puha szőrű testével. Ideális választás az alváshoz és a játékhoz egyaránt.
  • Nyugtató hatás: A pihe-puha anyag és az aranyos megjelenés segíthet megnyugtatni a gyerekeket az alváshoz, segítve az elalvást és az éjszakai nyugodt pihenést.
  • Ideális alvótárs: Ez a plüss figura tökéletes alvótárs lehet a legkisebbek számára. Segíthet kialakítani a biztonságérzetet és a szeretetteljes környezetet az éjszakai altatás során.
  • Kiváló ajándék: Ez a plüss alvó kabala nyuszi baba remek ajándék lehet kisbabáknak születésnapra, keresztelőre vagy más ünnepi alkalmakra. Biztosítsa gyermekének egy kedves és szeretetteljes társat az alváshoz és a játékhoz.
  • Mérete és tartozékok: A plüss alvó kabala nyuszi baba ideális méretű a kisgyermekek számára. Könnyen karban tartható és hordozható, hogy mindenhol vele lehessen a kisbabáknak.

Termékinformáció:

  • anyag: plüss
  • magassága: 35 cm

A pihe-puha és kellemes tapintású plüss alvó kabala nyuszi baba igazi kedvenc lesz minden kisgyermek számára. Biztosítsa gyermekének a szeretetteljes és biztonságos alvási környezetet ezzel a bájos és aranyos plüssfigurával, amely segíthet az elalvásban és a nyugodt éjszakai pihenésben.

Price History