Party markoló – lánctalpas, zenélő játék munkagép fényjátékkal és diszkógömbbel gyerekeknek – Engineering truck (BBJ)

4.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 4 készleten SKU: 1700

Leírás

A markológépünk lenyűgözően valósághű élményt nyújt a gyerekeknek, miközben szórakoztató és interaktív játékot kínál. Ez a markológép rendelkezik fény- és hanghatásokkal, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot. Engedd, hogy meggyőzzelek, miért érdemes beszerezned ezt a fantasztikus játékot!

A játék jellemzői:

  • Valósághű működés: Ez a markológép valósághű működéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy a valódi munkagépek irányítójaként érezzék magukat. A precíziós tervezés és a részletek kidolgozása révén a markológép élethűen mozog és funkcionál.
  • Fény- és hanghatások: A markológépünkben beépített fény- és hanghatások találhatók, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot. A villogó fények és a valósághű hangok a markológép mozgásaihoz és funkcióihoz igazodnak, így még élethűbbé és szórakoztatóbbá válik a játékélmény.
  • Interaktív játékélmény: A markológép távirányítójával könnyedén irányíthatod a gépet előre, hátra, fel és le. A gombok és a karok intuitív elrendezése lehetővé teszi a pontos és precíz irányítást. A gyerekek valódi markológép-kezelőként érezhetik magukat, miközben fejlesztik a kézügyességüket és a koordinációs képességeiket.
  • Tartós kivitelezés: A markológép kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenálló. Bátran játszhatsz vele beltéren vagy kültéren, mert képes megbirkózni az akadályokkal és a nehéz feladatokkal.
  • Kreativitás fejlesztése: A markológép játék fejleszti a gyerekek kreativitását és képzelőerejét. A markológép segítségével képzeletbeli építkezéseket hozhatnak létre, akadálypályákat alakíthatnak ki és saját játékstílusukat hozhatják létre.