Összecsukható asztali lámpa 35 LED-del és napelemes töltés funkcióval (THM)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 967041

Leírás

Fedezze fel az innovációt és a praktikusságot az Összecsukható Asztali Lámpa 35 LED-del és Napelemes Töltés Funkcióval! Ez a stílusos és multifunkcionális lámpa ideális kiegészítő minden otthonba, irodába vagy kültéri környezetbe, és tökéletesen megfelel mindennapi világítási és dekorációs igényeinek.

Jellemzők:

  1. Kiváló Világítás: 35 nagy teljesítményű LED-del rendelkezik, amelyek erős és egyenletes fényt biztosítanak a szoba minden szegletébe. Ideális olvasáshoz, munkához vagy hangulatvilágításhoz.
  2. Összecsukható Design: Kompakt és könnyen hordozható kialakítása lehetővé teszi az egyszerű szállítást és tárolást. Az összecsukható funkcióval könnyen elfér egy táskában vagy fiókban.
  3. Napelemes Töltés Funkció: Környezetbarát és energiatakarékos megoldás, amely lehetővé teszi a lámpa napenergiával történő töltését. Ideális megoldás kültéri használathoz vagy olyan helyekre, ahol nincs könnyű hozzáférés a hagyományos elektromos csatlakozóhoz.
  4. Többféle Világítási Mód: Különböző fényerősségű és világítási módok közül választható a kívánt hangulat vagy felhasználási cél szerint.

Használati útmutató:

  1. Helyezze a lámpát a napfényes területre, hogy napelemek töltődjenek.
  2. Nyomja meg a bekapcsoló gombot a kívánt világítási mód kiválasztásához és bekapcsolásához.
  3. Ha szükséges, csatlakoztassa a konnektorba kábelt a töltéshez vagy további energiát biztosítani.

Figyelmeztetés: Ne tegye ki a lámpát nedves vagy esős körülményeknek. Ne használja olyan helyeken, ahol közvetlen hőforrások vagy tűzveszélyes anyagok találhatók.

A Összecsukható Asztali Lámpa 35 LED-del és Napelemes Töltés Funkcióval egyedi kombinációja a funkcionalitásnak és a modern designnak, amely praktikus és környezetbarát megoldást kínál a mindennapi világítási igényekre. Legyen otthonában vagy munkahelyén, ez a lámpa minden helyzetben megállja a helyét!

Price History