Szállítási idő 1-7 munkanap!

Nagyméretű, világító versenypálya két autóval (BB9416)

Nagyméretű, világító versenypálya két autóval (BB9416)

9.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01581

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A készlet 480 részből áll. Az elemek 4 színűek (citromsárga, narancssárga, zöld és kék). 3 darab híd és 2 autó is található a készletben. Az autók színe piros, és kék. Az autók elemmel működnek, így nagy sebességgel képesek haladni. Az erős tapadásnak köszönhetően biztosított, hogy stabilan a pályán maradjanak. Az autók villogó piros-kék lámpákkal vannak felszerelve.

A pálya részei rugalmasak, és szabadon alakíthatóak, a lehetőségek száma végtelen! Könnyen összeszerelhető, építhető belőle egy nagy, vagy több rövidebb pálya, kanyarokkal. A pálya elrendezése és a forgalom iránya változtatható, még vezetés közben is!

A készletben található három darab híd is, melyekkel a gyermek tetszés szerint építhet hegyeket, és alagutakat. A pálya szétszerelhető, és könnyen összecsukható.

Az elemek fluoreszkáló anyagból készültek. A világító pálya varázslatos látványt nyújt, és garantáltan elnyeri minden gyermek tetszését!

A termék rendkívül szórakoztató, és hatással van a gyermek intellektuális fejlődésére. Fejleszti továbbá a motoros képességeket, a szem és a kéz koordinációját, a képzelőerőt, és a kézügyességet is. Ez a nagy világító autópálya remek ajándékötlet bármilyen alkalomra.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: