MYSTERY BOX sport – vitamin meglepetés termékek 9990.-Ft

9.990 Ft

A termék megvásárolható: Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 9 készleten SKU: 2060

Leírás

Elhoztuk Neked a legizgalmasabb ajánlatot: a Mystery Box-ot (Zsákbamacska)! Képzeld csak el, hogy egy rejtélyes dobozt kinyitsz, és benne találsz egy csomó meglepetés terméket a raktárunkból. Most van itt az idő, hogy felfedezd, mi rejlik a Mystery Box-ban.

Mi rejlik a Mystery Box-ban?

A Mystery Box mindent tartalmaz, amit csak el tudsz képzelni. Vitaminok, haskerék, smr henger – tényleg szinte bármi megtalálható benne, amit a raktárunk kínál és az egészséghez kapcsolódik. Minden alkalommal új és izgalmas meglepetések várják a szerencsés vásárlókat.

Könnyű online fizetés

A Mystery Box-ot kizárólag bankkártyás fizetéssel rendelheted meg online. Egyszerű és gyors folyamat, amely után egy izgalmas kaland veszi kezdetét. A rejtélyes meglepetések világába csak egy kattintás választ el Tőled.

Reklamáció és csere?

Mivel a Mystery Box minden alkalommal egyedi és kiszámíthatatlan meglepetéseket kínál, 14 napos elállási jog alapján nem áll módunkban elfogadni a termékek visszaküldését vagy cseréjét. Ennek épp az a varázsa, hogy mindig új és izgalmas dolgokat fedezhetsz fel benne.

Ne hagyd ki a rejtélyes kalandot, és rendeld meg most a Mystery Box-ot! Csak egy kattintás választ el attól, hogy részese legyél a meglepetések izgalmas világának. Ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről, és rendeld meg most a Mystery Box-ot, hogy élvezhesd a meglepetések végtelen sokféleségét!

Illusztrációs videó hasonló boxokról:

 

 

Price History