Multifunkciós szerszámtartó öv 22 tárolóhellyel – kényelmes, praktikus kiegészítő bármely ház körüli munkához (BB-21862)

8.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 2022

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Multifunkciós szerszámtartó öv

Keres egy olyan eszközt, ami megkönnyíti munkáját, rendszerezi eszközeit, és lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon munka közben? A multifunkciós szerszámtartó öv pont erre lett tervezve. Biztosítja, hogy minden kéznél legyen, növeli a munka hatékonyságát és megkönnyíti a munkafolyamatot.

22 zseb + 2 hurkolás és kalapács tartó – Az övön található különböző típusú zsebek, hurkok és fogantyúk lehetővé teszik a különféle szerszámok, például csavarhúzók, villáskulcsok, ollók, mérőszalagok és akár elektromos szerszámok számára való tárolást és szállítást. Emellett a derekon található egy kalapács tartó is.

Elengedhetetlen munka közben – A szerszámtartó öv rendkívül hasznos, mivel lehetővé teszi, hogy eszközei mindig kéznél legyenek, ezzel növelve a munka hatékonyságát, és csökkentve az eszközök állandó keresésének szükségét egy dobozban vagy táska mélyén. Emellett az eszközök egyenletes eloszlása az övön megakadályozza a testre gyakorolt egyoldalú terhelést, ami különösen fontos hosszabb munkák során.

Rendszerezés + csúszó zsebek – A szerszámtartó öv különböző zsebekkel és hurkokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szerszámok rendezett tárolását és szervezett módon való elhelyezését. Ez megakadályozza a munkahelyen a rendetlenséget és a káoszt. Az öv további előnye, hogy 2 csúszó zsebet is tartalmaz.

Mozgékonyság – A szerszámtartó öv lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon a munkahelyén, akár nehezen elérhető helyeken is. Megkönnyíti a magasban való munkát és akár szűk területeken való tevékenységeket is.

Műszaki adatok:

  • Szín: fekete / sárga
  • Anyag: oxford szövet + poliészter
  • Zsebek száma: 22
  • Puha fogantyúk (hurkok): 2
  • Kalapács tartó: 1
  • Derekméret: 67 – 136 cm
  • Zseb hossza: 26 cm
  • Súly: 518 g
  • Csomagsúly: 551 g

A multifunkciós szerszámtartó öv egy speciális eszköz, amely lehetővé teszi szerszámok és kiegészítők kényelmes szállítását. Gyakran használják kézművesek, barkácsrajongók, munkások és építőipari dolgozók. Rendelje meg most, és tegye könnyebbé és szervezettebbé munkáját!