Multifunkciós fekvőtámasz edzőtábla (BB14200)

Multifunkciós fekvőtámasz edzőtábla (BB14200)

Nettó ár: 5.504 Ft (/db)
Bruttó ár: 6.990 Ft (/db)

Készlet: 20 készleten Cikkszám: 00788

Leírás

A mi edzőtáblánkkal megedzheted a tested összes izmát, bárhol is legyél. Az összehajtogatható rendszerének köszönhetően nem csak otthon edzhetsz vele, de magaddal is viheted, bárhová is mész. Például nyaralásra, szállodába, iskolába vagy a munkába.

A fogantyúkkal ellátott edzőtábla egy tökéletes felszerelés kezdőknek és haladóknak egyaránt. Lehetővé teszi, hogy az általad kiválasztott izomcsoportot dolgoztasd meg azáltal, hogy beállítható a fogantyúk dőlésszöge és elhelyezkedése. A saját testsúlyod használata lehetővé teszi, hogy megformázd a felső végtagjaidat és felsőtested, valamint a csomaghoz tartozó rugalmas kötélnek köszönhetően a feneked és alsó végtagjaid sem maradnak megmozgatás nélkül!

Ez a multifunkcionális edzőtábla a fekvőtámasz fogantyúival és rugalmas zsinórjaival tökéletes eszköz az otthoni edzőtermedbe. Ezzel az eszközzel és a te erőfeszítéseddel megedzheted és megformálhatod felső és alsó testedet egyaránt. A tábla kompakt súlya és dimenziói lehetővé teszik, hogy bármilyen könnyen elérhető helyre elhelyezd, így bármikor rögtön előveheted.

Sokféle funkciójának köszönhetően formázni és erősíteni tudod a hasizmaidat, a hátadat, a vállaidat, a kezeidet, a lábaidat és a fenekedet. A dőlésszög kiválasztásának lehetősége edzés közben pedig lehetővé teszi, hogy bármely részét megmozgathasd a testednek.

Főbb jellemzők:

  • Méret: 60 x 19 x 2 cm
  • Párnázott, csúszásmentes markolat
  • Színkód: kék-mellkas, piros-váll, sárga-hát, zöld-tricepsz
  • Extra gumikötéllel

A csomag tartalma:

  • 1 db Fekvőtámasz keret

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: