Multifunkcionális asztali óra – modern ébresztőóra időjárás, páratartalom és dátum kijelzéssel – fehér (BBV) (BBD)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 12 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 12 készleten SKU: 1931

Leírás

Intelligens Ébresztőóra – Több Mint Csak Egy Óra

Ha az ébresztőórád nem csak arra szolgál, hogy felébresszen, hanem még sokkal többre is képes legyen, akkor ezt a kifinomult és praktikus eszközt neked találták ki. Az Intelligens Ébresztőóra nem csak pontosan és kellemesen ébreszt, hanem olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek az egész napodat jobbá és könnyebbé teszik.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

  • Minden Egyben: Ez az óra több mint csak egy ébresztő. Kijelzi neked a hőmérsékletet, hogy mindig tudd, milyen időjárásra számíthatsz. Ráadásul informál a relatív páratartalomról is, így mindig a legjobb környezetben lehetsz. A világidő beállításával pedig könnyen tájékozódhatsz a világ különböző részeiről.
  • Pontos és Kellemes Ébresztés: Felejtsd el a harsány és kellemetlen ébresztőhangokat. Az Intelligens Ébresztőóra kellemes hanggal és puha fényjelzéssel ébreszt, hogy minden reggel jókedvvel kezdd a napod.
  • Praktikus Méret: Kompakt mérete (13x8x2cm) révén nem foglal sok helyet az éjjeliszekrényeden vagy az asztalodon.
  • Könnyű Használat: Az egyszerű kezelőfelület és a könnyű beállítások miatt nem kell aggódnod a bonyolult használat miatt.
  • Energiahatékony Működés: A készülék két AAA elemmel működik, így hosszú ideig megbízhatóan szolgál.

Műszaki Adatok:

  • Méret: 13x8x2cm
  • Energiaforrás: 2db AAA elem (nem tartozék)

Az Intelligens Ébresztőóra nemcsak egy eszköz, hanem egy életmódváltás része. Tedd könnyebbé és kényelmesebbé mindennapjaidat ezzel az okos és stílusos órával, ami mindig veled lesz az ébredéstől az esti pihenésig. Válaszd a funkcionalitást és az eleganciát egyaránt!

Videó a termék beüzemeléséről:

Price History