Mókás, rákocska alakú buborékfújó gyerekeknek – nyakba akasztható, automata, elemes bubifújó gép (5527)BBI-

3.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 2013

Leírás

Hatalmas mosolyt csalhatsz gyermeked arcára a mókás és szórakoztató rákocska alakú buborékfújóval, amely garantáltan felvidítja a kicsiket!

Ez a kreatív játék a legkisebbek fantáziáját és érdeklődését kelti életre. A hihetetlenül aranyos rákocska alak és a lenyűgöző buborékok egyszerre szórakoztatják és fejlesztik a gyermekeket.

A termék jellemzői:

  • Nyakba akasztható design, így a gyerekek szabadon játszhatnak és ugrálhatnak, miközben a buborékok szállnak körülöttük.
  • Automata működés a könnyű kezelhetőségért és hosszantartó szórakozásért.
  • Elemes működés, így bárhova magaddal viheted, és nem kell aggódnod az utántöltő folyadék miatt.

A rákocska alakú buborékfújó olyan élményt kínál, amelyben a gyerekek a szabadban is önfeledten szórakozhatnak. A buborékok különleges, lebegő táncukkal garantáltan elvarázsolják a kicsiket, miközben a nyakba akasztható kialakítás biztosítja a szabadságot és a mozgásszabadságot.

A játék nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő is. A gyerekek kézügyességüket és koordinációjukat fejleszthetik, miközben a lenyűgöző buborékokkal interakcióba lépnek.

Ne habozz, hogy ezt az izgalmas és szórakoztató játékot beszerezd gyermekednek! Rendeld meg még ma, és garantáltan sokáig tartó mókát és örömteli pillanatokat fogtok együtt megélni!