Mini E27 LED összecsukható négyágú nagy fényerejű, energiatakarékos, mennyezeti fényforrás 45W

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 314845

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Tedd világosabbá otthonodat a Mini E27 LED összecsukható négyágú mennyezeti fényforrással! Ez a modern és praktikus világítótest kiválóan ötvözi a nagy fényerőt, az energiatakarékosságot és a sokoldalúságot, hogy minden helyiségben tökéletes megvilágítást biztosítson.

Jellemzők:

 1. Nagy fényerő: A 45W teljesítményű LED fényforrás erőteljes és egyenletes megvilágítást biztosít, amely ideális bármilyen helyiség számára, legyen az nappali, konyha, garázs vagy műhely. A fényerő kiválóan alkalmas nagyobb területek megvilágítására is.
 2. Összecsukható négyágú Kialakítás: Az innovatív összecsukható design lehetővé teszi a fény irányának és terjedésének testre szabását. A négy mozgatható kar 90 fokban állítható, így könnyedén beállíthatod a kívánt megvilágítást.
 3. Energiatakarékos: A LED technológia biztosítja az alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot. Ezzel a fényforrással nemcsak a villanyszámlád csökkentheted, hanem hozzájárulhatsz a környezetvédelemhez is.
 4. E27 foglalat: A standard E27 foglalatnak köszönhetően könnyedén és gyorsan beszerelhető bármelyik hagyományos lámpatestbe, nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre.
 5. Tartós és megbízható: A kiváló minőségű anyagok és a LED technológia garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést, így hosszú ideig élvezheted a zavartalan fényt.

Használati Útmutató:

 1. Telepítés: Kapcsold le az áramot, majd csavard be a Mini E27 LED fényforrást a kívánt lámpatestbe.
 2. Beállítás: Állítsd be a négy kar szögét a kívánt megvilágítási szög eléréséhez. Az egyes karok 90 fokban állíthatók.
 3. Használat: Kapcsold vissza az áramot, és élvezd a fényes, energiatakarékos megvilágítást!

Termékinformáció:

 • Négyágú LED lámpa
 • Mérete kinyitva: 20 cm x 8 cm (összecsukva 9 cm hosszú, ebből a foglalaton kívüli rész 2 cm)
 • Teljesítmény: 45W
 • Foglalata: E27
 • Energiatakarékos
 • Színhőmérséklet: 6500K
 • Feszültség: AC175-265, 50/60Hz
 • 40 ezer órás élettartam

Figyelmeztetés: Használat előtt mindig ellenőrizd, hogy a fényforrás megfelelően van beszerelve és a csatlakozások biztonságosak. Ne próbáld meg szétszerelni vagy javítani a terméket, ha nem vagy szakértő.

A Mini E27 LED Összecsukható Négyágú Nagy Fényerejű, Energiatakarékos Mennyezeti Fényforrás 45W ideális választás mindazok számára, akik erős, megbízható és rugalmas megvilágítást keresnek. Szerezd be most, és hozd ki a legtöbbet otthonod világításából!

Price History