Mesebeli varázskastély hercegi párral, hintóval és rengeteg más kiegészítővel – zenél és világít – rózsaszín (BBMJ)

9.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 2129

Leírás

Köszöntjük a mesebeli varázskastély csodálatos világában!

A mesebeli varázskastély egy olyan játék, amely a gyerekek örömére született. Ez nem pusztán egy egyszerű babaház, hanem egy varázslatos kastély, ahol a kicsik teljesen belefeledkezhetnek a játék és a képzelet világába. Most megosztjuk veletek, miért érdemes ezt a mesés játékot beszerezni a gyermeknek.

Termék Specifikációk és Előnyök:

  • Nagy méret: A kastély mérete körülbelül 45 cm x 30 cm x 7 cm (csomagolással együtt). Ez egy tágas játékteret kínál a gyermek számára, ahol szabadon játszhat, alkothat, és felfedezhet. A nagy méretű kastély biztosítja a kényelmet és a szórakozást.
  • Világítás és zene: Egyszerűen nyomja meg a kastély ajtócsengőjét, és élvezze a zenét és a világítási effekteket, amelyek a lámpákban ragyognak. Ez a részlet teszi a kastélyt még izgalmasabbá és varázslatosabbá.
  • Bőséges kiegészítők: A játékkészlet számos kiegészítőt tartalmaz, például hintót, mini játék babákat, bútorokat stb. Ezek a kiegészítők gazdagítják a játékélményt, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy saját kis történeteket és jeleneteket hozzanak létre.
  • Minőségi anyag: A kastély játék kiváló minőségű műanyagból készült, amely tartósságot és biztonságot garantál a gyermekeknek. Az anyagok kidolgozása figyelemre méltó, így a kastély hosszú ideig szórakoztatja a kicsiket.
  • Könnyű használat: A játék kész és azonnal használható, nincs szükség összeszerelésre vagy bonyolult beállításokra. Kezdheti a játékot, így a gyermeke gyorsan és kényelmesen elmerülhet a varázslatos kastély világában.

A Csomag Tartalma:

  • 1 nagy méretű kastély babaház készlet

A termék színe és a design minimális mértékben eltérhet a képeken látottaktól.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget a gyermek számára. A mesebeli varázskastély az öröm és a kreativitás kiváló módja, amelynek segítségével hosszú órákon át élvezheti a játékot. Vigye haza a varázslatos kastély varázsát, és élvezze a gyermek boldogságát és szórakozását otthonában!

Price History