Medence peremre akasztható szkimmer – medence fölöző és vegyszeradagoló (BB-5304)

11.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 12331200

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A medence tisztaságának fenntartása nemcsak a használat általános kényelmét biztosítja. Lehetővé teszi a megfelelő higiéniai szint fenntartását is. A felszíni szkimmer használata a medencében lehetővé teszi a víz felszínén maradó szennyeződések hatékony eltávolítását.

Az úszómedencék felületi gyűjtőjének újrafelhasználható és könnyen tisztítható kosara van a nagyobb hulladékok, például levelek tárolására.

A készülék hatékonyan működik együtt 3028 l / h kapacitású szűrőszivattyúkkal. Az egyszerű felépítés és az egyszerű működési elv azt jelenti, hogy a skimmer gyorsan csatlakoztatható a medencét kiszolgáló szűrőrendszerhez. A készülék minden föld feletti medencében hatékonyan működik, kivéve az acélfalú modelleket. A vízfelület hatékony tisztítása lehetséges a precíz pozícionálásnak köszönhetően, amit az állítható tartókonzol biztosít.

A szkimmer felépítése azt is lehetővé teszi, hogy vegyszeradagolóként használják úszómedencékben. Ebben az esetben a tisztítószerek egyenletesen és megfelelő szinten szabadulnak fel. A felülettisztító műanyagból készült, ennek köszönhetően teljesen ellenálló mind a korróziónak, mind az uszodai vegyszerek hatásának.

A termék tulajdonságai:

  • méretek (magasság / szélesség): 50-62 x 20cm
  • csomag méretei: 25 x 25 x 32cm
  • súlya: 1,5 kg
Price History